Δανεικός στη Σίβασπορ ο Τζιμπούρ

Δανεικός στη Σίβασπορ ο Τζιμπούρ

Ο Ράφικ Τζιμπούρ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Αλγερινός επιθετικός ευχαρίστησε τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» και ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Σίβασπορ, η οποία με τη σειρά της έκλεισε και τυπικά το θέμα.

Το απόγευμα της Παρασκευής λοιπόν, τελευταία ημέρα των μεταγραφών στη γειτονική χώρα, η τούρκικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση-δανεισμό του πρώην «ερυθρόλευκου» επιθετικού καθώς και του Αϊντιν Καραμπουλούτ.

Για τον Τζιμπούρ, που θα παίξει στην Τουρκία δανεικός για έναν χρόνο, υπάρχει εκτενής αναφορά με τα κατορθώματα του πρώτου σκόρερ του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν.

Τη μεταγραφή είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο παίκτης, ώρες νωρίτερα, μέσω του twitter. «Στο δρόμο για μια νέα πρόκληση: Περήφανος και ενθουσιασμένος για να ενταχθώ στην Σίβασπορ και στο τουρκικό πρωτάθλημα», ανέφερε (στα γαλλικά) το πρώτο tweet του πρώτου σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος.

Ακολούθησαν δύο ίδια tweet, στα γαλλικά και στα αγγλικά, με τα οποία απευθύνθηκε στον κόσμο των «ερυθρόλευκων»: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια μαζί τους».

Και ακολούθησε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο του ποδοσφαιριστή Ράφικ Τζιμπούρ στην τουρκική Σίβασπορ».

Ετσι μπήκαν -προσωρινά- οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Τζιμπούρ με τους «ερυθρόλευκους», η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2011.

Πηγή:Sentragoal.gr