Γκαλέτι: “Μου αρέσει το πρότζεκτ του ΟΦΗ”

Τη δίψα του να επιστρέψει στην ενεργό δράση μέσω του ΟΦΗ εξέφρασε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος τόνισε ότι του αρέσει σαν ιδέα το πρότζεκτ της κρητικής ομάδας.

Με δηλώσεις του στην ισπανική ιστοσελίδα “elperiodicodearagon.com”, ο 33χρονος Αργεντινός εξτρέμ ξεκαθάρισε ότι τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ήταν τέλεια και τόνισε πως έχει πάρει άδεια από τους γιατρούς για να αγωνιστεί ξανά.

“Την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. την τρέχουσα) θα είμαι στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές και εκεί θα συναντηθώ με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για να οριστικοποιήσουμε την συμφωνία. Ήδη, μίλησα με τον πρόεδρο και μου αρέσει σαν ιδέα το πρότζεκτ που έχει ο ΟΦΗ. Πιστεύω ότι θα τελειώσουμε τη συμφωνία. Έχω αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα για εμένα”, είπε αρχικά ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Αναφορικά με την επιστροφή του στα γήπεδα μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού υπογράμμισε: “Τον περασμένο Απρίλιο έκανα ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν τέλεια. Έχω πάρει την άδεια από τους γιατρούς για να αγωνιστώ ξανά και ήδη αυτό έγινε και από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής. Είμαι έτοιμος να παίξω. Έχω τεράστια δίψα”.

Δασκαλάκης: “Γύρισα στην ομάδα μου”

Στον απόηχο της επικείμενης μεταγραφής του Γκαλέτι, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σήφη Δασκαλάκη, ο οποίος είχε κλείσει από την Παρασκευή και τη Δευτέρα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Σήφη Δασκαλάκη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ηρακλειώτης πορτιέρο που επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά από επτά χρόνια, είναι 31 ετών (7 Αυγούστου 1982), πέρυσι αγωνιζόταν στην Βέροια και έχει συνολικά 97 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και 10 στο Κύπελλο Ελλάδας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Περιχαρής για την επιστροφή στην αγαπημένη του ομάδα, ο 31χρονος γκολκίπερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο, την ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί. Είμαι έτοιμος να προσφέρω και να βοηθήσω, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, για να φέρουμε τον ΟΦΗ στην θέση που του αξίζει να βρίσκεται”, δήλωσε ο 30χρονος γκολκίπερ.

Πέραν του Δασκαλάκη, επίκειται η επιστροφή του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Πλατανιά, ενώ έχει ήδη αποκτηθεί ο 27χρονος στόπερ Θόδωρος Τριποτσέρης.