Γκαλέτι: “Επέστρεψα σπίτι μου”

ÃÊÁËÅÔÉ  / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÏÖÇGALLETTI / OLYMPIAKOS - OFI

 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν του ΟΦΗ, Λουτσιάνο Γκαλέτι, μίλησε για την επιστροφή του στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, το οποίο χαρακτήρισε “σπίτι” του. Συγκινημένος ο Λατινοαμερικανός ποδοσφαιριστής, σχολίασε πως ένιωσε όμορφα για την αποθέωση που γνώρισε από τους φιλάθλους των ερυθρολεύκων.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είπε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στο οποίο έχω ζήσει μεγάλες στιγμές. Ήταν μία βραδιά που περίμενα πολύ καιρό. Ένιωσα πως επιστρέφω σπίτι μου. Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση, καθώς ταλαιπωρήθηκα με το πρόβλημα υγείας μου και η αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν κάτι όμορφο για εμένα.

Έχω καταπληκτική σχέση με τον κόσμο του Ολυμπιακού, πέρασα ωραία χρόνια μαζί τους. Είναι στη σκέψη μου να επιστρέψω κάποια στιγμή στον σύλλογο και να βοηθήσω την ομάδα από κάποιο πόστο. Είδα το ματς του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα.

Ήταν πολύ καλός και πιστεύω πως στο “Καραϊσκάκης” θα κερδίσει. Σίγουρα θα έχει την υποστηρίξή μου. Στον ΟΦΗ είμαι καλά και είναι μία ομάδα που με έχει βοηθήσει, αλλά και που έχει στηρίξει στην επιλογή μου”.