Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχω πάρει καμία απόφαση»

pegasus_LARGE_t_1041_105796917

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς μίλησε στον βελγικό Τύπο και ξεκαθάρισε την κατάσταση αναφορικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του, την ώρα που οι πιθανότητες να ασχοληθεί μαζί του ο Ολυμπιακός έχουν ελαχιστοποιηθεί.

Αρκετά… μπερδεμένα ήταν τα πράγματα την Τετάρτη (22/05) αναφορικά με το που θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Αρχικά μια ανάρτηση στο Facebook, από σελίδα που φερόταν να είναι η προσωπική του 32χρονου Σέρβου άσου, έδειχνε πως ο Γιοβάνοβιτς θα καταλήξει στον Ολυμπιακό για την επόμενη διετία, όμως, ο ποδοσφαιριστής στη συνέχεια διέψευσε το παραπάνω με sms που έστειλε σε εφημερίδα.

Την Πέμπτη (23/05), ο Σέρβος εξτρέμ έκανε δηλώσεις σε βέλγικη ιστοσελίδα και υποστήριξε ότι δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το μέλλον του, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Από τον Ολυμπιακό πάντως έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν έχουν κάνει καμία επίσημη επαφή μαζί του, ενώ οι πληροφορίες από το λιμάνι αναφέρουν ότι δύσκολα θα ασχοληθούν στον Πειραιά με τον 32χρονο Σέρβο, καθώς έχει υψηλό κασέ, είναι σε προχωρημένη ηλικία κι έχει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, συστατικά που… χαλάνε τη συνταγή!

«Δεν έχω καν λογαριασμό στο Facebook. Κάποιος που χρησιμοποίησε το όνομά μου έβαλε μία δήλωση στα αγγλικά. Είναι ένα πραγματικό πρόβλημα αυτό και είμαι αβοήθητος απέναντί του. Έχω μεγάλο σεβασμό για την Άντερλεχτ για να ανακοινώσω έτσι την απόφασή μου», ανέφερε πάντως ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε: «Υπάρχουν επιλογές. Δεν θέλω να βιαστώ. Είμαστε ακόμη στο Μάιο και είναι μια πολύ σημαντική απόφαση αυτή για το μέλλον μου και την οικογένειά μου. Μετά από μία τόσο μεγάλη σεζόν χρειάζομαι ξεκούραση προτού εξετάσω το θέμα από όλες τις πλευρές και αποφασίσω. Είναι φυσικό αυτό. Όταν θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, σε περίπου δέκα μέρες, θα πω την απόφασή μου, ενημερώνοντας πρώτα τον προπονητή της Άντερλεχτ».