Αποχωρεί ο Φέισα?

f0c10325c5edef877b8b22b1f757d92d_L

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ που επικαλείται ώς πηγή τον μάνατζερ του Σέρβου ποδοσφαιριστή, ο Φέισα ετοιμάζεται να κουνήσει λευκό μαντήλι.

Ο Φάλι Ραμαντάνι ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον μέσο του Ολυμπιακού από αρκετές ευρωπαικές ομάδες, χωρίς  να κατονομάζεται κάποια.

Η αλήθεια είναι ότι στην μεσαία γραμμή των Πειραιωτών υπάρχει ένας συνοστισμός ποδοσφαιριστών εκ των οποίων, με εξαίρεση των Μανιάτη, ουδείς άλλος μπορεί να θεωρηθεί σίγουρος για τη νέα χρονιά.

Δεν γνωρίζουμε αν το ενδιαφέρον που επικαλείται ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είναι πραγματικό, αλλά με εξαίρεση το τελευταίο εξάμηνο η παρουσία του Φέισα στην ομάδα κυμάνθηκε κάτω του μετρίου. Ο μόνος προπονητής που φάνηκε να τον εμπιστεύεται ήταν ο Μίτσελ, που απο την ημέρα που ανέλαβε τον ‘εχρισε βασικό.

Πάντως στον κόσμο δεν θα λείψει, αφού πιό πολυ θυμάται τους τραυματισμούς του παρά την αποδοσή του εντός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα στα παοχνίδια με την Λεβάντε χρεώθηκε κατά ένα μεγάλο ποσοτό τιν αποκλεισμό, μιάς και σε αυτόν είχε εμπιστευτεί ο Ισπανός τεχνικός την μοναδική θέση αμυντικού μέσου στην ενδεκάδα. Σιγουρα δεν θα αποτελέσει πλήγμα η αποχώρηση του. Αν μπούν και χρήματα στα ερυθρόλευκα ταμεία, ακόμη καλύτερα. Όπως άλλωστε είχε ειπωθεί στο πρόσφατο παρελθόν , ουδείς αναντικατάστατος.

Βέβαια μέχρι στιγμής και σύμφωνα πάντα με τα διάφορα δημοσιεύματα, όλη η Ευρώπη ενδιαφέρεται για τον μισό Ολυμπιακό.