Αμπντούν: «Περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό»

dd154db716e00cd0b518726f097af661_L

Ικανοποιημένος που είναι μέλος της «οικογένειας» των «ερυθρόλευκων» εμφανίστηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αφρικανός άσος του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος για τη φετινή σεζόν και κατά την παραλαβή του βραβείου του, εξέφρασε την ικανοποίησή του που έχει βρει το… Λιμάνι του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όλους τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προπονητή της ομάδας και όλο το σταφ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα πάρει αυτό το βραβείο», ήταν τα πρώτα λόγια του στην κάμερα της «Nova».

Και συνέχισε: «Προτιμώ να δίνω πάσες αλλά μου αρέσει να πετυχαίνω και γκολ. Είναι σημαντικό για ένα παίκτη που μπορεί να διεισδύσει να πετυχαίνει γκολ ειδικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να αλλάξω λίγο το στυλ μου για να μπορώ να πετυχαίνω περισσότερα γκολ».

Ακόμα, ο Αλγερινός, σχολίασε: «Το θέμα είναι να κατακτάς τους τίτλους και εμείς τα καταφέραμε. Μπορεί να μην είχαμε τις εμφανίσεις των παλαιότερων ετών αλλά το σημαντικό είναι ότι κατακτήσαμε τους τίτλους. Πρέπει να αναλογιστούμε ότι έφυγαν αρκετοί καλοί παίκτες από την ομάδα. Είμαι σίγουρος όμως ότι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αγαπά τόσο την ομάδα πως θα πάμε καλύτερα. Ελπίζω να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο μας και τον κόσμο μας που έρχεται στο γήπεδο πάρα την οικονομική κρίση που υπάρχει».

Παράλληλα, ο Τζαμέλ Αμπντούν, ανέφερε: «Θα ήθελα να έχω περισσότερες ασίστ. Ωραία είναι τα επτά γκολ αλλά θα ήθελα να είχα δώσει περισσότερες τελικές πάσες».

«Είμαι υπερήφανος που αγωνίζομαι στο πλευρό του Ραφίκ. Ο Ραφίκ είναι κάτι περισσότερο από συμπαίκτης μου. Είναι αδερφός μου. Αν δεν ήταν ο Τζιμπούρ εγώ δεν θα είχα παίξει ποτέ στον Ολυμπιακό. Με βοήθησε πολύ», σχολίασε χαρακτηριστικά ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να αλλάξω ξανά ομάδα. Ζω σε μία πολύ όμορφη πόλη. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Χρωστάω πολλά στον πρόεδρο μου γιατί με στηρίζει πολύ. Μου ανανέωσε το συμβόλαιο μου πριν ολοκληρωθεί και αυτό δείχνει ότι με στηρίζει. Είμαι πολύ υπερήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα και αγωνίζομαι σε αυτό το σύλλογο. Στον Ολυμπιακό βρήκα τη σταθερότητα που χρειαζόμουν».