Έμεινε ελεύθερος ο Μπόατενγκ

bf5cf570b4abc31470a84328d48f2e71_L

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό έμεινε ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, καθώς δικαιώθηκε από το CAS εναντίον της Ντιέπρ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τύπος της Ουκρανίας, ο Γκανέζος μέσος κατάφερε να… πείσει τους δικαστές πως στη συνεργασία που είχε με την Ντιέπρ δεν τηρήθηκαν οι όροι στο συμβόλαιό του και πλέον έχει το δικαίωμα να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Όπως αναφέρεται στο «championat», ιστοσελίδα των οπαδών της Ντιέπρ υποστηρίζει πως το CAS αποφάσισε υπέρ του δυναμικού ποδοσφαιριστή, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Δικαστήριο στο επίσημο site.

Σε περίπτωση που η πληροφόρηση που έχουν οι Ουκρανοί επαληθευτεί, τότε ο Ντέρεκ Μπόατενγκ θα έχει το δικαίωμα να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στα δύο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, ήτοι στον ημιτελικό με τον Πανθρακικό και στον τελικό του θεσμού.

Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο, η επίσημη ανακοίνωση από το CAS θα πρέπει να φτάσει άμεσα στα… χέρια του Γκανέζου, ούτως ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Πειραιώτες.