«Χαμηλώστε τους τόνους για τον Μήτρογλου»

mitroglou6

Μόνο στον Ολυμπιακό και στην Εθνική είναι το μυαλό του Κώστα Μήτρογλου, όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο μάνατζερ του παίκτη, Αντώνης Αποστολόπουλος, που ζητά να χαμηλώσουν οι τόνοι γύρω από τον 24χρονο.

Ο ατζέντης του επιθετικού του Ολυμπιακού αναφέρει, χαρακτηριστικά ότι υπερβαίνουν το μέτρο το πλήθος των δημοσιευμάτων για προτάσεις και ενδιαφέρον ομάδων για τον Μήτρογλου, δείχνοντας ότι ο παίκτης δεν είναι ευχαριστημένος από τα όσα γράφονται για εκείνον.

 

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αποστολόπουλου:

«Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Κώστα Μήτρογλου έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας και είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο μετά τις καταπληκτικές εμφανίσεις του. Αυτό που δεν είναι λογικό και σίγουρα υπερβαίνει το μέτρο είναι ο κατακλυσμός των δημοσιευμάτων για προτάσεις από δεκάδες ομάδες του εξωτερικού ή οι δεκάδες διαφορετικές προσεγγίσεις σχετικά με το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου.

Τόσο εμείς όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές στον κόσμο της ομάδας του και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ότι ο Κώστας Μήτρογλου έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του. Να αγωνίζεται και να προσφέρει στην ομάδα του και στην Εθνική κάνοντας αυτό που αγαπά. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας γκολ.

Θυμίζουμε επίσης ότι συμφωνήσαμε στην επέκταση της συνεργασίας μας μέχρι τον Ιούνιο του 2016, σε ανύποπτο χρόνο, τον περασμένο Ιανουάριο. Συνεπώς, θα θέλαμε να ζητήσουμε από όλους να χαμηλώσουν τους τόνους και να καταλάβουν ότι το μυαλό του Κώστα δεν είναι ούτε σε μεταγραφές, ούτε σε συμβόλαια, αλλά στο να δουλεύει καθημερινά, να γίνεται καλύτερος μέσα από την προπόνηση και να βοηθάει ώστε η ομάδα του να φτάσει στους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0