«Τσόρι»: Θα ματώνω την φανέλα στο γήπεδο!

klo_1431

Ένας από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκεζ, έκανε από το Ζέεφελντ της Αυστρίας τις πρώτες του δηλώσεις μιλώντας στο επίσημο site του Ολυμπιακού.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

 

Για τις εντυπώσεις του για την πορεία της προετοιμασίας και το κατά πόσον είναι ευχαριστημένος από τον Ολυμπιακό τόνισε: Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και που βρίσκομαι αυτές τις μέρες για προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα με είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Για την προσαρμογή του και το πως νιώθει: Όλα πάνε πολύ καλά. Γύρω από την ομάδα τα πάντα είναι πολύ καλά. Σε κάνουν να νιώθεις καλά. Εγώ θέλω να γίνει όσο πιο νωρίς γίνεται η προσαρμογή μου για να μπορέσω να βοηθήσω.

Για το πως βλέπει την καριέρα του στον Ολυμπιακό: Όπως είχα δηλώσει και στην παρουσίασή μου έχω μεγάλο κίνητρο να παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο κίνητρο για μένα. Θέλω να κερδίζω όσα πιο πολλά γίνεται. Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα.

Για τις απαιτήσεις του κόσμου και το εάν όταν θα αγωνίζεται θα ματώνει την φανέλα:Πολλές φορές δεν χρειάζεται να πεις πολλά λόγια. Πρέπει να απαντάς στο γήπεδο. Εγώ τα δίνω όλα. Σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί αυτό έχω κάνει. Να είναι σίγουρος ο κόσμος πως θα ματώνω την φανέλα και πως θα προσπαθώ για το καλύτερο.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0