Τελειώνει ο Τζεμπούρ από τον Ολυμπιακό

Ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν έδωσε το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού, μετά από άδεια που εξασφάλισε, την ώρα που στην Αλγερία και στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι στην Μπούρσα για να δει τις εγκαταστάσεις της τοπικής ομάδας και να συζητήσει για το μέλλον του.

Το μέλλον του Ράφικ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό είναι, τουλάχιστον, αβέβαιο. Ο παίκτης μπορεί τον χειμώνα να συμφώνησε να συνεχίσει ως το 2016 στους ερυθρόλευκους όμως οι υπογραφές δεν έχουν πέσει. Εξακολουθεί να υπάρχει έντονη σεναριολογία γύρω από τον Αλγερινό αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν ξεκαθαρίζουν, επίσημα, το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από καπνός… υπάρχει και φωτιά.

Στην Αλγερία και την Τουρκία υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζιμπούρ να έχει πάει στην Μπούρσα και να συζητάει με την Μπούρσασπορ. Μάλιστα έχει και συγγενικό του πρόσωπο μαζί του, ώστε να τσεκάρουν την πόλη αλλά και τις εγακαταστάσεις της ομάδας.

Στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού, ο Αλγερινός δεν έδωσε το παρών. Όπως ενημέρωσαν οι ερυθρόλευκοι ο παίκτης πήρε άδεια από τους Ισά και Βρέντζο λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την εθνική της χώρας του.

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή για το Ζέεφελντ όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0