Στον Ολυμπιακό ο Ντελβέν Εντινγκά!

Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται πια, στη Γαλλία, ο 25χρονος Κονγκολέζος χαφ, Ντελβέν Εντινγκά, τον οποίο η Μονακό στέλνει δανεικό στην Ελλάδα, επειδή γέμισε το ρόστερ της με παίκτες της μεσαίας γραμμής.

Αλλά το μεγάλο «κόλπο» που προσπαθούν ακόμα να πετύχουν οι ερυθρόλευκοι είναι η αγορά ενός άλλου Αφρικανού, του Σαμπού Γιαταμπαρέ, από τη γαλλική Μπαστιά, με λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ.

Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός προσπαθεί με τα χρήματα της πώλησης του Φέϊσα στη Μπενφίκα (4.5 εκατ. ευρώ) να γεμίσει και τη δική του μεσαία γραμμή, είτε με κλασσικό “εξάρι”, όπως είναι ο Εντινγκά, είτε με πιο δημιουργικό χαφ, όπως είναι ο Γιαταμπαρέ. Αλλά για να πάρει την υπογραφή του υψηλόσωμου (1.90μ.) παίκτη από το Μάλι, πρέπει να καλύψει τη μίνιμουμ απαίτηση της Μπαστιά. Όχι τρία εκατομμύρια ευρώ, που θέλουν οι Κορσικανοί, αλλά δύο…
Για τον δανεισμό του Εντινγκά, έγραψε μετά βεβαιότητας το περιοδικό “France Football”, την Πέμπτη (29/8), προεξόφλησε μάλιστα και την ύπαρξη οψιόν αγοράς στη συμφωνία με τη Μονακό, η οποία αγόρασε τον Αφρικανό αμυντικό μέσο από την Οσέρ με έξι εκατομμύρια ευρώ, το 2012.

Ντελβέν Εντινγκά

Share and Enjoy !

0Shares
0 0