Ο Θρύλος δίπλα στα παιδιά!

ebay_osfp_1

Είναι γνωστό και γίνεται ορατή καθημερινά η έντονη φιλανθρωπική δράση που έχει ο Ολυμπιακός. Η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων χρειάζονται συνανθρώπων μας χρειάζονται βοήθεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει μια συνεργασία και με την Sport Sans Frontières ή αλλιώς Sports Without Borders. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική δράση που γίνεται στη Γαλλία και έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά που δεν έχουν δυνατότητες να αθληθούν, να το κάνουν.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός πάντα είναι πρωτοπόρος σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, οι νταμπλούχοι Ελλάδας συμμετέχουν σε μια δημοπρασία παγκόσμιου χαρακτήρα.

Ομάδες και αθλητές από κάθε μήκος και πλάτος της Γης προσφέρουν αθλητικά είδη, τα οποία είναι υπογεγραμμένα από τους πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Αυτά μπαίνουν σε δημοπρασίες και τα χρήματα που συγκεντρώνονται δίνονται στον οργανισμό, ώστε τα παιδιά που δεν μπορούν να  βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό, να έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν.

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε αυτή τη δράση έχοντας προσφέρει μια φανέλα του Θρύλου με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, αλλά και του τεχνικού επιτελείου του, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω, συνοδευτικές στο κείμενο, φωτογραφίες.

Η συγκριμένη δημοπρασία γίνεται στο e-bay και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να το κάνουν, μέσα από την εξής σελίδα

Πηγή: Olympiacos24.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0