“Ο Βερδού δεν είπε όχι στον Ολυμπιακό”

Ως γνωστόν, από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωστοποίησαν πως δεν θα ασχοληθούν περεταίρω με την περίπτωση του Τζοάν Βερδού, λόγω ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν απάντησε στην πρόταση του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες του είχαν δώσει προθεσμία έως την περασμένη Παρασκευή (21/6).

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην Ισπανία, ο ατζέντης του παίκτη, Μάγικο Ντίαζ, τόνισε πως ο πελάτης του δεν είπε ποτέ όχι στην ομάδα του Πειραιά, σχολιάζοντας πως δεν απάντησε λόγω ότι ήταν σε διακοπές! Παράλληλα, βέβαια, επεσήμανε πως η Ρεάλ Μπέτις την Παρασκευή (21/6) ενημέρωσε την πλευρά του Τζοάν Βερδού για νέο κύκλο συζητήσεων.

Ο μάνατζερ του Τζοάν Βερδού, Μάγικο Ντίαζ, είπε: “Το που θα συνεχίσει τη νέα χρονιά ο Γιοάν Βερδού είναι ακόμα ανοιχτό. Εμείς δεν είπαμε ποτέ ‘όχι’ στον Ολυμπιακό. Επίσης αναφέραμε πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Ο παίκτης δεν είπε απολύτως τίποτα διότι ήταν σε διακοπές και ήθελε χρόνο.

Η Μπέτις μας πήρε τηλέφωνο την Παρασκευή προκειμένου να μιλήσουμε για την πιθανότητα συνεργασίας για την επόμενη σεζόν. Μιλάμε για τον Γιοάν Βερδού και εξετάζουμε όλα τα δεδομένα και το πως μπορεί να αγωνιστεί εκεί. Θα αξιολογήσουμε κάθε παράμετρο για τον ποδοσφαιριστή”.

 

Πηγή: Redplanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0