Μαρινάκης: «Σε καλό δρόμο και γι’ άλλα πρωταθλήματα»

9d5ed11b56cd0b8e06a1e7d2e33b041f_L

Ο Ολυμπιακός είναι στον σωστό… δρόμο για να πανηγυρίσει κι άλλα πρωταθλήματα, όπως υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την βράβευσή του από τον σύνδεσμο Βετεράνων των «ερυθρόλευκων».

Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση των παλαιμάχων για την συμπλήρωση 40 πρωταθλημάτων από την στιγμή της ίδρυσης του συλλόγου που διεξήχθη στο εστιατόριο του «Γ. Καραϊσκάκης», «V’ Ammos» το απόγευμα της Δευτέρας (22/4) και κατά την είσοδό του χειροκροτήθηκε έντονα από τους παρευρισκόμενους.

Ο Έλληνας εφοπλιστής τιμήθηκε από τις παλιές δόξες της ομάδας για την προφορά του στον Ολυμπιακό, την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και τις τρεις κατακτήσεις τίτλων που μετράει σε ισάριθμα χρόνια που ασχολείται ενεργά με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, μετά τη βράβευσή του, έδωσε το… σύνθημα για τη συνέχεια: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σας βλέπω όλους μαζί πάλι απόψε. Πολλούς φίλους, πολλούς ανθρώπους που μας συνδέει φιλία, έντονα συναισθήματα. Όπως είδατε χθες, θέλαμε με μία λιτή τελετή να αποτυπώσουμε την ιστορία του Θρύλου μας, η οποία έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα από όλους εσάς που είσαστε εδώ μέσα. Μας έχετε κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και νομίζω ότι αυτά τα οποία έχει πετύχει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια, είναι κάτι το οποίο ελάχιστες ομάδες το έχουν πετύχει σε όλο τον κόσμο.

Από εκεί και πέρα, μετά την πρώτη φιέστα, στο πρώτο Πρωτάθλημα που είχαμε πάρει το 2011, είχα υποσχεθεί άλλα 20! Και καλό είναι να το κάνουμε, με έργα και με πολύ λίγα λόγια. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που έχουμε πετύχει σήμερα είναι να είναι μία υγιής ομάδα, έχουμε τις Ακαδημίες μας, τους Νέους μας, με τους οποίους γίνεται μία πολύ καλή δουλειά και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματά τα βλέπουμε καθημερινά. Επίσης η ομάδα μας, όπως βλέπετε φέτος με χαρακτηριστική ευκολία κέρδισε αυτό το Πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, έχουμε χρόνο μπροστά μας το καλοκαίρι και να ενισχυθούμε περισσότερο και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη σεζόν. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είναι καλό στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μία γροθιά. Και νομίζω ότι είμαστε. Το βλέπετε και εδώ μέσα απόψε. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, άνθρωποι που το παίζουν Ολυμπιακοί, καθημερινά από εκεί που γράφουν ή από εκεί που συζητάνε να βρίζουν ή να προσπαθούν να δημιουργήσουν ζημιά.

Είναι ελάχιστοι. Αν υπάρχουν 100, 200, 300, δεν θα ‘θελα να τους χαρακτηρίσω. Δεν μας επηρεάζει καθόλου. Γιατί; Αυτό που βλέπω μπροστά μου, τόσες χιλιάδες κόσμου, είναι τα εκατομμύρια οπαδούς μας που χαίρονται με κάθε στιγμή, με κάθε επιτυχημένη στιγμή της ομάδας μας, δεν μπορούν να μας χαλάσουν αυτή την εικόνα 100 κοπρόσκυλα. Να το πούμε και έτσι.

Όπως έχω πει ξανά, η εικόνα είναι των 5.000.000 Ελλήνων, η μισή Ελλάδα, που είναι Ολυμπιακοί. Και οι άλλοι μισοί στο εξωτερικό. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους εγώ θα δώσω το παν για να είναι εκείνοι υπερήφανοι, να είναι ευχαριστημένοι με την ομάδα μας. Όπως σας έχω πει δεν χρειάζεται να λέμε τίποτα περισσότερο. Θα το πράξουμε με το παραπάνω στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ όλους. Ζήτω ο Ολυμπιακός»!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0