Κάμπελ: «Προσπάθησα να δώσω ότι περισσότερο μπορούσα»

ÊÁÌÐÅË  ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ CAMPBELL LEBADIAKOS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2013-2014)

Ο Τζόελ Κάμπελ μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στο ματς με τον Πλατανιά και τη νίκη του Ολυμπιακού με 4-1.

Αρχικά, για το ταξίδι στην πατρίδα του για να παίξει με την εθνική του ομάδα είπε:«Είμαι συνηθισμένος στο ταξίδι αυτό, γιατί το κάνω πολλά χρόνια και έτσι δεν επηρεάζεται τόσο το σώμα μου. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το παίξουμε και να το κερδίσουμε. Από τη στιγμή που με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου λοιπόν για 45 λεπτά, εγώ προσπάθησα να δώσω ότι περισσότερο μπορούσα».

Για το αν έχουν δυσκολίες οι αγώνες που προηγούνται των κρίσιμων ευρωπαϊκών ματς: «Ναι, ίσως, γιατί χωρίς να το θέλουμε το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όμως εξίσου σημαντικά είναι και τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και για να κερδίζουμε πρέπει να παίζουμε καλά».

Το σχόλιό του για τον κόσμο του Ολυμπιακού στα Χανιά: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι τόσος πολύς που όπου και να ταξιδεύουμε, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, πάντα βρίσκονται εκεί για να μας υποστηρίξουν».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μπενφίκα: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, που όμως αν το πάρουμε θα μας δώσει πολλές πιθανότητες για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να το πετύχει».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0