Κάμπελ: “Πρέπει να αλλάξω… τσιπ”

campell

“Πάντα είναι σημαντικό για μια ομάδα να σκοράρει νωρίς και εμείς που το πετύχαμε σήμερα, έκανε πιο εύκολα για εμάς τα πράγματα για να παίζουμε πιο ήρεμα στο παιχνίδι. Αυτό το καταφέραμε σήμερα και είναι καλό για τη συνέχεια.

Είναι σημαντικό για εμένα να σκοράρω, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι να προσπαθώ να παίζω καλά. Είμαι χαρούμενος που πήρα λεπτά συμμετοχής και κατάφερα να πετύχω γκολ”, είπε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού.

Για το ταξίδι που έχει για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του: “Ναι είναι δύσκολο, αλλά το έχω συνηθίσει γιατί το κάνω αυτά τα ταξίδια τα τελευταία δύο χρόνια. Εξάλλου είμαι περήφανος που αγωνίζομαι με την εθνική ομάδα της χώρας μου. Αυτή την στιγμή θα… αλλάξω το τσιπ θα προσπαθήσω να εγκλιματιστώ εκεί και μετά θα επιστρέψω”.

Για το κρίσιμα παιχνίδια μετά τη διακοπή: “Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη για να τα αντιμετωπίσει. Αυτή την στιγμή είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, όμως προέχει το ματς του πρωταθλήματος. Μετά θα σκεφτούμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στη συνέχεια τα υπόλοιπα. Θα είμαστε έτοιμοι”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0