Η νέα μπάλα του Πρωταθλήματος

1006426

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η adidas και η Super League παρουσίασαν την επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2013- 2014 κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του επερχόμενου πρωταθλήματος που διοργάνωσε η Super League, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Δαϊς». Η adidas είναι ο Επίσημος Προμηθευτής μπάλας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των ομάδων.

Τόσο η Διοίκηση της Super League όσο και η adidas εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και ευχήθηκαν σε όλους τους παίκτες να πετύχουν πολλά γκολ και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όλους τους φιλάθλους.

O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την Επίσημη Μπάλα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, την adidas Cafusa. Πρόκειται για μία μπάλα που πρωταγωνίστησε πρόσφατα, στα γήπεδα της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η adidas θα μας προμηθεύσει με το πιο προηγμένο τεχνολογικά σχέδιο, μίας από τις πιο διάσημες μπάλες της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας, σχεδιασμένη από την ίδια ομάδα που δημιούργησε την πολύ πετυχημένη Tango 12. Ελπίζουμε οι παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ να πετύχουν πολλά γκολ και να προσφέρουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών στους φιλάθλους.»

Η adidas, στηρίζοντας τον αθλητισμό στη χώρα μας συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο προμηθεύοντας ομάδες και αθλητές με τον πιο προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με μία μπάλα με μεγάλη ιστορία, αγαπητή σε φιλάθλους και παίκτες σε όλο τον κόσμο. Η adidas Cafusa συνδυάζει την πολυετή ποδοσφαιρική παράδοση της adidas και την τεχνολογική υπεροχή. Για περισσότερα από 45 χρόνια η adidas κατασκευάζει ποδοσφαιρικές μπάλες δίνοντας ανελλιπώς το παρόν στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ραντεβού του πλανήτη ως Επίσημος Προμηθευτής.

Το γνωστό καρναβάλι, το Ποδόσφαιρο και η Σάμπα είναι τα τρία σύμβολα της Βραζιλιάνικης κουλτούρας που ενέπνευσαν την adidas για τη δημιουργία της Cafusa, η οποία χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα στο FIFA Confederations Cup της Βραζιλίας. Όλες οι μπάλες του πρωταθλήματος θα φέρουν το λογότυπο της Super League κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Η ανάγλυφη επιφάνεια της μπάλας είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθάει στον καλύτερο έλεγχό της, ενώ κάτω από την εξωτερική επιφάνεια, βρίσκεται μία σκληρή πλέξη και ένας νέος θύλακας που συγκρατεί τον αέρα ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την απορρόφηση νερού στο εσωτερικό της.

Το επίσημο ντεμπούτο της νέας μπάλας στο Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ θα γίνει την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, στις 17 Αυγούστου. Επιπλέον, όλες οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα έχουν παραλάβει την πρώτη παρτίδα επίσημων μπαλών, για προπονητική και αγωνιστική χρήση.”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0