«Έχει ένα προβάδισμα ο Ολυμπιακός»

anasto

Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας για το ντέρμπι έδωσε μικρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αναστόπουλος στον «NovaΣΠΟΡ FM»:

Για το πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Δεν έχει σημασία η κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται από το πώς θα παρουσιαστούν αύριο στο γήπεδο, από το πάθος και τις προσωπικές μονομαχίες. Το πώς θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό θα κρίνει πολλά για την έκβαση του ματς».

Για το αν περιμένει ανοιχτό παιχνίδι: «Δεν υπάρχει λόγος να παίξουν κλειστά οι ομάδες. Αν και ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πως όταν αφήνει χώρους στην άμυνα, αντιμετωπίζει πρόβλημα. Γενικά, όταν τα στόπερ του έχουν να αντιμετωπίσουν γρήγορους κυνηγούς, έχει πρόβλημα. Δεν μπορούμε όμως να προβλέψουμε αν θα μπουν πολλά γκολ. Θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι και όλοι θα ευχόμαστε να το ευχαριστηθούμε».

Για τα σημεία-κλειδιά του ματς: «Ειδικά στο χώρο του κέντρου θα δοθεί η μεγαλύτερη μάχη, αλλά και στο πώς θα αντιμετωπιστεί από τον Παναθηναϊκό η μεγάλη ευχέρεια του Μήτρογλου στο γκολ. Από την άλλη, ο Μπεργκ είναι επίσης ικανός επιθετικός και θέλει προσοχή. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Όπως και το πάθος. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τακτική, αλλά και προσωπικές μονομαχίες».

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Έχει ένα προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Είναι ποιοτική ομάδα, έχει τον Μήτρογλου σε μεγάλη φόρμα και διαθέτει καλή ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, χτίζει μια μεγάλη ομάδα και έχει τη δυσκολία του να πείσει τον κόσμο του να συμβιβαστεί με το ότι δεν διεκδικεί αυτή τη στιγμή τίτλο».

Για τα επιθετικά «όπλα» των δυο ομάδων: «Ο Μπεργκ είναι ένας πολύ ικανός επιθετικός και με το κεφάλι και με τα πόδια. Είναι αρκετά επικίνδυνος. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν εκτός του Μήτρογλου. Αν κλειστεί ο Μπεργκ, δεν βλέπω πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει την αντίπαλη άμυνα να τον αισθανθεί».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0