Βρέντζος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος»

Βρέντζος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος»

Τη βεβαιότητα ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού θα είναι ολοκληρωμένο στην αρχή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Γιάννης Βρέντζος μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκας.

231817

Τη βεβαιότητα ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού θα είναι ολοκληρωμένο στην αρχή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Γιάννης Βρέντζος μιλώντας μετά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκας. 

«Είναι μια νέα χρονιά που ο Ολυμπιακός ξεκινά με φιλοδοξίες. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε την περσινή σεζόν» ήταν τα πρώτα λόγια του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ. 

«Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε και πέρσι. Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα απαιτητικό λόγω των υποχρεώσεων μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Προχωρούμε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με τις δυσκολίες που υπάρχουν. Η ομάδα θα είναι έτοιμη σε μεγάλο βαθμό στο χρόνο που πρέπει. Το προπονητικό τιμ έχει λάβει υπόψη του και τις υποχρεώσεις των παικτών στο Μουντιάλ. Η ομάδα θα είναι έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος», ανέφερε.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0