Βαγγέλης Μαρινάκης : «Δώστε τα όλα για το νταμπλ»

Βαγγέλης Μαρινάκης : «Δώστε τα όλα για το νταμπλ»

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

1242599

Ο πρόεδρος του Θρύλου μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τους έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ζήτησε σκληρή δουλειά και να τα δώσουν όλα για να πάρουν και το Κύπελλο Ελλάδας.

«Συγχαρητήρια και πάλι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Γιορτάσαμε όλοι τον 42ο τίτλο Πρωταθλήματος της ομάδας, αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψετε στην σκληρή δουλειά. Μένουν 16 μέρες για τον τελικό του Κυπέλλου και σε αυτές οφείλετε να είστε επαγγελματίες 100%. Θέλω να τα δώσετε όλα και να κλείσουμε πανηγυρικά τη χρονιά, με το νταμπλ. Όπως σας αξίζει.

Καταφέρατε σπουδαία πράγματα και στην Ευρώπη εφέτος. Είδατε τι καταφέρνουν οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Η Γιουβέντους, η Ντνίπρο.

Όλος ο σχεδιασμός που ήδη έχει αρχίσει είναι για να πάμε ακόμα πιο ψηλά στις διεθνείς διοργανώσεις. Έχουμε καταφέρει να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και κάθε χρόνο πρέπει να καταφέρνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Το δικό μου όραμα για τον Ολυμπιακό είναι ευρωπαϊκό και ξεφεύγει από τα ελληνικά σύνορα.

Τώρα, ο στόχος που μας απομένει είναι φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου. Σας ξαναλέω ότι θέλω να τα δώσετε όλα τις επόμενες 16 μέρες για να είστε πανέτοιμοι για το μεγάλο τελικό. Προετοιμάζουμε ένα δυνατό φιλικό την επόμενη εβδομάδα για να είστε σε αγωνιστική ετοιμότητα και ξέρετε ότι κάνουμε τα πάντα για να μην σας λείπει τίποτα.

Θέλω από εσάς σκληρή δουλειά και το Κύπελλο για να κλείσουμε τη χρονιά με το νταμπλ, όπως αξίζετε και όπως αξίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού, στον οποίο όλοι μας πρέπει να χαρίζουμε επιτυχίες, νίκες και τίτλους», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές…

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/96042-laquo-dwste-ta-ola-gia-to-ntampl-raquo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0