Τσόρι Ντομίνγκες : “Δεν είμαι μάγος. Μου αρέσει πιο πολύ το 10”

Τσόρι Ντομίνγκες : “Δεν είμαι μάγος. Μου αρέσει πιο πολύ το 10”

Τι είπε ο Ντομίνγκες για το νέο νούμερο στη φανέλα του και τον φετινό Ολυμπιακό.

osfp

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, όπως φάνηκε και στο τουρνουά της Αμερικής, εξέφρασε ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός άσος μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ», αναφέρθηκε στην παρουσία του Θρύλου στο ICC, στην προετοιμασία, αλλά και στην επιλογή του να πάρει το Νο10.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσόρι:

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τη μέχρι τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού;

«Πάμε καλά. Είμαι ευχαριστημένος τόσο από τον εαυτό μου, όσο και από τη λειτουργία της ομάδας και νομίζω ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα έδειξε πολύ δυνατή απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, αλλά και το γεγονός ότι ήρθαν και καλά αποτελέσματα. Φιλικά παιχνίδια είναι, δεν μπορούμε να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία απ’ ό,τι πρέπει στα αποτελέσματα, όμως εμείς δοκιμάσαμε κάποια πράγματα με επιτυχία και φάνηκε ότι έχουν τη νοοτροπία του νικητή σε όλους τους αγώνες.

-Ποιο είναι το θετικότερο και πιο το αρνητικότερο στοιχείο της προετοιμασίας μέχρι τώρα;

«Θετικό είναι η εικόνα που έχουμε δείξει. Πηγαίνει καλά η ενσωμάτωση των καινούργιων παικτών, αλλά και νέων στοιχείων που βάζει στην ομάδα ο προπονητής. Αρνητικό είναι, ίσως, η επιπλέον κούραση από τα ταξίδια και συνεχείς μετακινήσεις με το αεροπλάνο που έπρεπε να κάνουν για το τελευταίο τουρνουά. Αυτό δεν μας επέτρεψε να προετοιμαστούμε 100%, όπως ακριβώς θα θέλαμε, όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες νομίζω ότι έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό».

-Φέτος άφησες το «35» και έχεις πάρεις το «10», υπήρχε και κάποιος ιδιαίτερος λόγος, εκτός από ότι είσαι ο «μάγος» του Ολυμπιακού, που άλλαξες αριθμό στη φανέλα;

«Οχι, όχι δεν είμαι μάγος (γέλια). Μου αρέσει πιο πολύ το «10», ήταν ελεύθερο και το πήρα. Δεν υπάρχει κάτι παράξενο ή κάποιο μυστικό στην επιλογή μου».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0