Στη Ρώμη για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού «πέταξε» για τη Ρώμη, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση από τον Γ΄ προκριματικό όμιλο της Euroleague, δίνοντας συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα 24ωρών.

Δείτε την εκπομπή μας

Με 16 πολίστριες αναχώρησε για τη Ρώμη η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, ενόψει των αγώνων της στον Γ΄ προκριματικό όμιλο της Euroleague, που αρχίζει αύριο (4/2) στην Όστια. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ιταλική Πάντοβα, την Παρασκευή (5/2) θα δώσουν δύο κρίσιμους αγώνες, με αντιπάλους την ουγγρική Βαζούτας και την οικοδέσποινα Ρόμα, ενώ το Σάββατο (6/2) θα παίξουν με τη γαλλική Ολιμπίκ Νις.

Στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη βρίσκονται οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νεφέλη Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Σταυρούλα Δουρέκα.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου, δήλωσε στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη: «Aπό το Δεκέμβριο του 2019 ως το Φεβρουάριο του 2021 είμαστε εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, λόγω της πανδημίας, και αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο κενό. Όμως παρ’ όλα αυτά προετοιμαστήκαμε για αυτούς τους αγώνες με την ελπίδα να πραγματοποιηθούν και να που τώρα ξεκινούν και δηλώνουμε έτοιμες για αυτούς. Ξεκινώντας μέσα σε 24 ώρες θα γίνουν οι τρεις πρώτοι αγώνες και αυτοί θα είναι οι πιο κρίσιμοι. Όμως πιστεύω ότι διαθέτουμε ποιότητα και αγωνιστικότητα για κάτι τόσο απαιτητικό. Αυτό μένει να το αποδείξουμε μέσα στο νερό. Σαν ομάδα ανυπομονούμε, αλλά και προσωπικά ανυπομονώ, να βρεθούμε πάλι δυναμικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες».

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ανέφερε με τη σειρά της τα εξής: «Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Ευρώπη και, παρά το κενό διάστημα που υπήρχε, η ομάδα μας είναι έτοιμη να παλέψει για την πρωτιά στον όμιλο. Το θέλουμε όλες πάρα πολύ και ο στόχος για ακόμα μια χρονιά είναι να βρεθούμε στο Final-4».

Πηγή To10.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0