Σταμολάμπρου: «Ευχαριστούμε Μαρινάκη και Κουντούρη, είναι πάντα δίπλα μας»

Σταμολάμπρου: «Ευχαριστούμε Μαρινάκη και Κουντούρη, είναι πάντα δίπλα μας»

Δείτε την εκπομπή μας

Μια τεράστια ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και στοχεύει πάντα ψηλά, σύμφωνα με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία τόνισε πως η ομάδα τώρα στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα.

Ακόμη, ευχαρίστησε τους Προέδρους της ομάδας του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και κ. Μιχάλη Κουντούρη για τη στήριξη τους στην ομάδα και για το ότι είναι πάντα δίπλα στις «ερυθρόλευκες».

«Μετά από δύο χρόνια απουσίας από το Κύπελλο, λόγω του κορονοϊού, επιστρέψαμε στους τίτλους και το κατακτήσαμε. Σε αυτή τη χρονιά, ο τίτλος έρχεται αρκετά νωρίς, κάτι που μας χαροποιεί, είναι ο πέμπτος τίτλος Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια τεράστια ομάδα, αυτό δεν χρειάζεται να το πω εγώ, στοχεύει πάντα πάρα πολύ ψηλά. Είμαστε τρισευτυχισμένες! Σίγουρα, θα το γιορτάσουμε. Από αύριο όμως επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσουμε τους Προέδρους μας, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κ. Μιχάλη Κουντούρη και, φυσικά, όλη τη διοίκηση, που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν. Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας, που γέμισε σήμερα το γήπεδο. Είναι μοναδικές οι στιγμές αυτές! Το Κύπελλο αυτό είναι αφιερωμένο στην οικογένεια της Αγγελικής Νικολοπούλου και στην Αγγελική, φυσικά, για την απώλεια του παππού της. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια της Αγγελικής, είμαστε μαζί της».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0