Σίλβα : «Έχουμε κάνει απίστευτα πράγματα»

Σίλβα : «Έχουμε κάνει απίστευτα πράγματα»

Ο Μάρκο Σίλβα πιστεύει στους παίκτες του και θεωρεί πως μπορούν να σημειώσουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

silva

Οι Πειραιώτες είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ με αυτά που έκαναν στην Ευρώπη, μπόρεσαν να δείξουν πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ανεβαίνει επίπεδο.

Ναι μεν ήρθε ο αποκλεισμός από την Άρσεναλ και μια εμφάνιση με τον Παναιτωλικό, ενδεικτική της απογοήτευσης λόγω του αποτελέσματος με τους Άγγλους, αλλά ο Σίλβα, θέλοντας να τους τονώσει το ηθικό, είπε πολλές αλήθειες και τους «ντόπαρε» ψυχολογικά, λέγοντάς τους πως έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα έως τώρα και πως μπορούν να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.

«Δεν ήμασταν καλοί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Καταλαβαίνω ότι υπήρχε απογοήτευση από την ήττα από την Άρσεναλ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να συνεχίσουμε ενωμένοι, διότι μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια. Να μην ακούτε κάποιες αποδοκιμασίες που υπήρξαν», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του και συνέχισε.

«Θέλω να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Δεν έγινε κάτι κακό. Είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα. Από την αρχή της σεζόν έχουμε χάσει δύο φορές από την Μπάγερν και μία από την Άρσεναλ. Αν το σκεφτούν αυτό καλά και οι άλλοι, τότε θα καταλάβουν ότι έχουμε κάνει απίστευτα πράγματα».

Διαβάστε όσα είπε ο Πορτογάλος, στις σελίδες του «ΓΑΥΡΟΥ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0