Σάββας Θεοδωρίδης: «Απόλυτο αφεντικό ο Μίτσελ»

Σάββας Θεοδωρίδης: «Απόλυτο αφεντικό ο Μίτσελ»

Με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του Μίτσελ στον Ολυμπιακό μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας ότι ο Ισπανός είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα και οι επιλογές του είναι πάντα δίκαιες.

072111Σά

«Μέλι» έσταξε ο Σάββας Θεοδωρίδης για την παρουσία του Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τάχθηκε υπέρ της επιλογής του Ισπανού προπονητή να αφήσει τον Κασάμι στον πάγκο, αφού «είναι δίκαιος που δουλεύει με πάθος και έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό αυτά τα δύο χρόνια».

Παράλληλα, τόνισε ότι κουμάντο στην ομάδα κάνει μόνο ο 51χρονος τεχνικός και κανένας άλλους.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στον «Πρωταθλητή»

Για την κριτική που άσκησε δημόσια ο Μίτσελ για τον Κασάμι και τη δήλωση πως περιμένει περισσότερα από όλους:

«Δεν είναι κακό να υπενθυμίζουμε και να το αναφέρουμε. Άλλωστε, το έχει πει επανειλημμένα ο κύριος Μαρινάκης, ότι το αφεντικό είναι ο Μίτσελ στην ομάδα και αυτός αποφασίζει για όλα. Τον στηρίζουμε και εγώ προσωπικά, γιατί είναι ένας άνθρωπος δίκαιος που δουλεύει με πάθος και έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό αυτά τα δύο χρόνια. Θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας, ότι ο Μίτσελ κάνει κουμάντο, γιατί πάνω από το προσωπικό του συμφέρον βάζει το καλό της ομάδας. Έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι μαζί δεμένοι και να μη δίνουμε δικαιώματα για σχόλια»

Για το κλίμα στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και αυτό είναι επιτυχία του προπονητή. Γιατί και δίκαιος είναι και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να λειτουργούν όλα σωστά. Έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης για όποιες αποφάσεις παίρνει ή θα πάρει στο μέλλον. Πριν από το παιχνίδι μίλησα με κάποια από τα παιδιά και κυρίως με τους Έλληνες και αυτά τους είπα. Παίξτε για την ομάδα δώστε τα όλα και βγάλτε ό,τι έχετε μέσα σας. Γιατί ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και πολλά εμπόδια για τη συνέχεια. Πάνω από το συμφέρον του καθενός πρέπει να μπαίνει ο Ολυμπιακός, γιατί έτσι λειτουργούμε σωστά και έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ούτε μιλάμε για πρωτάθλημα, ούτε για Ευρώπη, ούτε για τίποτα. Δουλεύουμε και προχωράμε ενωμένοι και όλα θα έρθουν μόνα τους. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο σωματείο και κανείς δεν μπορεί να βάλει τον εαυτό του πάνω από τον σύλλογο. Αναφέρομαι γενικά και όχι ειδικά για κάποιον»

Για τον λόγο που στηρίζει τόσο τον Μίτσελ:

«Στον Μίτσελ μου αρέσει που δίνει ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά. Και το κυριότερο το κάνει γιατί το πιστεύει και όχι γιατί πρέπει. Έχει μεγάλη σημασία αυτό και το καταλαβαίνω καλά με τον τρόπο που τους μιλάει, αλλά και πως τους στηρίζει. Προσπαθεί να περάσει στους παίκτες μια φιλοσοφία που ταιριάζει στον σύλλογο, αλλά και να τους δώσει να καταλάβουν ότι έχουν ταλέντο και δεν είναι τυχαία στον Ολυμπιακό. Για αυτό και άλλα πολλά ξεχωρίζει ο Μίτσελ».

Για τα όσα λέγονται για τους Πειραιώτες:

«Εμείς στον Ολυμπιακό δεν βλέπουμε φαντάσματα ούτε και ασχολούμαστε με τους άλλους. Κοιτάμε την ομάδα μας και πώς θα προχωράμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Εγώ θέλω να παίζουμε όπως με τον Πανθρακικό και να συνεχίσουμε έτσι στο πρωτάθλημα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. ΤΗ βαθμολογία θα τη δούμε στο τέλος και όχι τώρα το Νοέμβριο. Τα πολλά λόγια και οι δηλώσεις κάνουν κακό και μερικές φορές σε αποσυντονίζουν».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0