Πατάει γκάζι ο «Φαραώ»!

Δεν κρατιέται. Και λογικό. Ο Αχμέντ Χασάν έμεινε μακριά, από την ενεργό δράση, για ένα διάστημα, λόγω κορονοϊού. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ του Ολυμπιακού έχει επιστρέψει και όλα δείχνουν ότι είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει… πισωγυρίσματα.

Δείτε την εκπομπή μας:

Τα δίνει όλα, καθημερινά, στην προπόνηση, αλλά χωρίς να ξεπερνάει τα όρια και προσέχοντας την καταπόνησή του. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί μετά από σημαντική απουσία, είναι εύκολο και αναμενόμενο, ένας παίκτης να βγάλει άλλου είδους τραυματισμούς, όπως μυϊκά και παρόμοια προβλήματα. Μακριά από ‘μας, που λένε…

Ο Χασάν, λοιπόν, πατάει γκάζι και το παλεύει, για να μπορέσει να δώσει το παρών… στην Τούμπα! Ναι, σωστά διαβάζετε! Τρέχει ο Αιγύπτιος, μήπως καταφέρει να πάρει μια θέση στην αποστολή, έστω, για το ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η… διαβολοβδομάδα του Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα. Ο «Φαραώ» κάνει ό,τι μπορεί, για να είναι παρών και να βοηθήσει, αν χρειαστεί, σε ένα δύσκολο ματς, με σημασία. Όπως το έχει κάνει σε άλλα, με μεγάλη επιτυχία!

Αν δεν καταφέρει να δώσει το παρών σε εκείνο ματς, θα προσπαθήσει να είναι παρών κόντρα στον ΠΑΣ. Η ουσία είναι ότι βάζει μπροστά, για τα καλά, τις… μηχανές και προσπαθεί να επανέλθει, το συντομότερο. Χωρίς, βέβαια, να θέσει σε κίνδυνο, εκ νέου, την υγεία του.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0