Ντουρμάζ: «Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι… φασαριόζοι»

Ντουρμάζ: «Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι… φασαριόζοι»

Στην δυναμική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στάθηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ με δηλώσεις του στο σουηδικό Τύπο, τονίζοντας τα συναισθήματά του για την επιστροφή στο γήπεδο της Μάλμε.

175055

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζίμι Ντουρμάζ για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στο σουηδικό Τύπο. 

Ο 25χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στη δυναμική ατμόσφαιρα των «ερυθρόλευκων», αλλά και στην επιστροφή του στο γήπεδο της Μάλμε, που αγωνιζόταν στο παρελθόν. 

«Φυσικά θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να νικήσουμε. Αλλά εάν σκοράρω ενάντια στη Μάλμε, δεν θα πανηγυρίσω. Υπάρχουν κάποια όρια για μένα. Θα είναι όμως ωραίο να αγωνιστώ», σχολίασε αρχικά, ενώ για τον κόσμο του Ολυμπιακού, είπε: «Ελπίζω να είναι προετοιμασμένοι για μια αρκετά… φασαριόζα κερκίδα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιουργούν πολύ δυναμική ατμόσφαιρα, ακόμα καλύτερη απ’ αυτή που είδα στην Τουρκία. Φυσικά και νιώθω περίεργα που θα μπω στο γήπεδο της Μάλμε με τη φανέλα άλλης ομάδας, όμως φαντάζομαι πως θα πάνε όλα καλά».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0