Μπαρτζώκας: «Αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος θα έχεις πρόβλημα»

Στα πολλά λάθη των παικτών του, αλλά και στην πρόθεσή τους να συνεχίσουν να κυνηγάνε το ματς, μέχρι τέλους, στάθηκε, μετά το ματς με την Εφές, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Συγχαρητήρια στην Εφές, διαθέτουν εκπληκτικά κομμάτια στο παζλ που έχουν δημιουργήσει για να παίξουν στο υψηλό επίπεδο. Για τους νέους μας παίκτες ήταν ένα είδος έκπληξης το πόσο ταλαντούχοι είναι οι Μίτσιτς και Λάρκιν.

Ξεκίνησε ο αγώνας και τους δώσαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν ήμασταν αρκετά σκληροί, ώστε να πιέσουμε τα πράγματα. Απλά τους κοιτάζαμε. Θα πρέπει να παραδεχθούμε πως ο Λάρκιν είναι απίστευτος παίκτης και μερικές φορές δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις.

Από την άλλη, κάναμε 19 λάθη και αυτός είναι μεγάλος αριθμός. Πρέπει να ελέγχουμε το παιχνίδι, να έχουμε υπομονή και να μην κάνουμε λάθη. Όμως, δεν το κάναμε. Την ίδια στιγμή δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλή άμυνα. Οπότε είναι απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα.

Και πάλι συγχαρητήρια στην Έφες. Για εμάς το θετικό είναι πως αν και έχουμε πολλούς νεοφερμένους παίκτες και πολλούς νέους παίκτες που δεν γνωρίζουν ακριβώς την ποιότητα και το επίπεδο της Ευρωλίγκας, δεν εγκαταλείψαμε. Προσπαθήσαμε να παλέψουμε και τα σαράντα λεπτά. Αυτό είναι το μόνο θετικό που μπορώ να βρω από το αποψινό ματς.

Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έναν αγώνα που όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι. Είναι σαν το Εφές – Φενέρ, υπήρχε αρκετή ένταση. Και μερικές φορές μετά από μεγάλη ένταση, χαλαρώνεις. Αν ο επόμενος αντίπαλός σου είναι η Εφές και δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος θα έχεις πρόβλημα», εξήγησε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Θρύλου.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0