Μώραλης : «Ο Ολυμπιακός κάνει τον Πειραιά υπερήφανο»

Μώραλης : «Ο Ολυμπιακός κάνει τον Πειραιά υπερήφανο»

Φωταγωγήθηκε η πόλη και φούσκωσε υπερηφάνεια ο Πειραιάς λόγω Θρύλου.

1236557

Χρονιά ορόσημο για τον Ολυμπιακό. Στα 90ά τους γενέθλια οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να γράφουν ιστορία και να κατακτούν τον έναν τίτλο μετά τον άλλο. Η αρχή για τη φετινή σεζόν έγινε με το πρωτάθλημα.

Μέλος της οικογένειας του Θρύλου είναι και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Ο πρώτος πολίτης του μεγαλύτερου Λιμανιού της χώρας έκανε την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στον Ολυμπιακό μας για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Η χαρά μας φέτος είναι μεγαλύτερη.

Είναι η χρονιά που γιορτάζουμε τα 90 χρόνια από την ίδρυση του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της χώρας. Για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός κάνει τον Πειραιά υπερήφανο και δίνει σε όλους μας το μήνυμα ότι ενωμένοι, προσηλωμένοι στους στόχους μας και με σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος έδωσε εντολή και φωταγωγήθηκε ο Πειραιάς, η πόλη του Ολυμπιακού, για τον Θρύλο και έναν ακόμη τίτλο στην ένδοξη ιστορία του!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0