Μαζουακού: “Είμαι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό”

Μαζουακού: “Είμαι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό”

Ο Αρτούρ Μαζουακού, παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA και αναφέρθηκε στο μέλλον του, είπε πως είναι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και τη μάχη με την Ξάνθη.

mazouakou

Στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα, ο Αρτούρ Μαζουακού είναι βασικός στον Ολυμπιακό. Οι εμφανίσεις του στην Ευρώπη είχαν ως αποτέλεσμα το όνομά του να μπει στη μετεγγραφική λίστα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο ίδιος πάντως τόνισε στη NOVA ότι είναι αφοσιωμένος στους Πειραιώτες, έχοντας τετραετές συμβόλαιο μαζί τους.

“Πράγματι, παρότι είμαι μόλις μία χρονιά στην ομάδα, αισθάνομαι ήδη πάρα πολύ άνετα εδώ. Νιώθω δεμένος με τον Ολυμπιακό και μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Όταν ένας ποδοσφαιριστής αποδίδει καλά μέσα στο γήπεδο, είναι φυσικό να τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων που παρακολουθούν όλα τα πρωταθλήματα. Όμως, προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι αυτά τα πράγματα.

Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό. Βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μικρό μέγεθος, αλλά ένας μεγάλος σύλλογος και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Έτσι, αφοσιώνομαι στην ομάδα μου και το τι θα φέρει το μέλλον, μένει να το δούμε. Να τονίσω πως έχω συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια”, είπε για το μέλλον του ο Μαζουακού, ενώ για το ματς με την Ξάνθη ανέφερε:

“Σίγουρα, η Ξάνθη είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Πάει καλά στο πρωτάθλημα και συνεχίζει και στο κύπελλο. Όμως, οι δύο διοργανώσεις είναι διαφορετικές. Στην προετοιμασία μας δεν αλλάζει κάτι. Θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό.

Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Θα παίξει ρόλο και το γεγονός πως δε θα έχουμε τους φιλάθλους μας στις εξέδρες. Θα είναι λίγο περίεργο και για εμάς. Με την απόδοσή μας ευχόμαστε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0