Μαρινάκης : «Φεβρουάριος, ο πιο κρίσιμος μήνας. Να τα δώσετε όλα»

Μαρινάκης : «Φεβρουάριος, ο πιο κρίσιμος μήνας. Να τα δώσετε όλα»!

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον προπονητή και την ομάδα τόνισε ο κ. Μαρινάκης, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ολυμπιακού!

1202657a

Ένας ακόμη χρόνος πέρασε, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην κορυφή! Βαδίζοντας με σταθερά βήματα προς τον 42ο τίτλο του πρωταθλητή, στη μακρά και γεμάτη επιτυχίες ιστορία της, η ομάδα μας έκοψε το μεσημέρι της Πέμπτης την πρωτοχρονιάτικη πίτα, μέσα σε κλίμα οικογενειακό, γεμάτο χαμόγελα. Ο Πρόεδρος του Θρύλου, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, έκοψε την πίτα και μοίρασε στους ποδοσφαιριστές τα κομμάτια τους. Ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες, τονίζοντας το πλέον σημαντικό: Την υπερηφάνεια του για αυτή την υπέροχη οικογένεια, που ονομάζεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, υγεία, επιτυχίες και ό,τι ο καθένας από εσάς επιθυμεί, να το βρει το 2015. Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί βρισκόμαστε για άλλη μια φορά ψηλά στη βαθμολογία, μετά από ένα διάστημα στο οποίο, δεν ήμασταν και στα καλύτερα μας. Αλλά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί έχω ακολουθήσει την ομάδα τους τελευταίους μήνες και έχω δει ότι υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό, οικογενειακό κλίμα σε αυτή την ομάδα.

Ο Φεβρουάριος είναι, όπως όλοι ξέρουμε, ο πιο κρίσιμος μήνας. Έχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια και για το πρωτάθλημα, για το Κύπελλο αλλά και για την Ευρώπη. Θα ήθελα από όλους σας, ειδικά αυτό το μήνα, να τα δώσετε όλα, να είστε συγκεντρωμένοι και με πίστη να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αισθανόμαστε όλοι ενωμένοι, αισθανόμαστε ο ένας κοντά με τον άλλον. Είμαστε εκεί για οτιδήποτε συμβεί, να στηρίξουμε όλους εσάς και ξέρετε πολύ καλά, ότι εγώ αλλά και η Διοίκηση, σας εμπιστευόμαστε, πρώτα τον προπονητή μας και μετά όλους τους παίκτες. Και πιστεύω ότι, αν συνεχίσουμε όπως τους τελευταίους μήνες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το ξέρετε πολύ καλά ότι και ποιότητα και ταλέντο έχετε και μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα.

Είμαστε λοιπόν υπερήφανοι, για αυτήν την οικογένεια. Εγώ αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος για τις ημέρες που έρχονται. Θέλω να σας ευχηθώ και πάλι ό,τι καλύτερο για το 2015 και πιστεύω ότι σύντομα, θα επαναλάβουμε με επιτυχία τις διακρίσεις που όλοι θέλουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Καλό 2015 και ότι επιθυμείτε», ήταν τα λόγια του Προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος όπως κάνει πάντα, μίλησε από καρδιάς για τη μεγάλη του αγάπη, την ομάδα της καρδιάς του.

Από τους ποδοσφαιριστές τα φλουριά έτυχαν στον Δημήτρη Σιόβα και τον Αλμπέρτο Μποτία, με το ποσό που αναλογεί σε κάθε φλουρί, να ανέρχεται στα 5.000€. Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα δωρίσουν τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Από το προσωπικό τα φλουριά έτυχαν στον φροντιστή Δημήτρη Καραπιπέρη και τον φυσικοθεραπευτή Νίκο Κουλόπουλο.

Πριν την κοπή της πίτας οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, μέλη της Διοίκησης, όλο το προσωπικό που είναι κοντά στην ομάδα και καθημερινά μοχθεί για το καλό του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου γευμάτισαν με τον κ. Μαρινάκη, στην κεντρική αίθουσα του αθλητικού κέντρου στο Ρέντη. Τα χαμόγελα ήταν σε… πρώτο πλάνο, με την ομάδα μας να προχωρά με νίκες προς ακόμη μία πρωτιά στη Super League! Η αισιοδοξία ότι ο Ολυμπιακός θα κόψει πρώτος το «νήμα» στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου είναι διάχυτη και η προσπάθεια για να γίνει αυτό πράξη, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0