Κουζμίνσκας: «Μέσω του Ολυμπιακού να βρω τον καλό εαυτό μου»

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός φόργουορντ, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακό και δεν έκρυψε πως θέλει μέσω των Πειραιωτών να βρει τον καλό του εαυτό.

«Είχα μια καθυστέρηση, είμαι εδώ και αυτό είναι το ευχάριστο. Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Λίγες χώρες αγαπούν το μπάσκετ με τέτοιο τρόπο, μία είναι η Λιθουανία και άλλη μία η Ελλάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν περίεργα για εμένα. Άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού και την θέση μου. Μπορεί να είμαι βετεράνος αλλά είμαι ακόμα πολύ νέος, μέσω του Ολυμπιακού θέλω να βρω τον παλιό καλό μου εαυτό», είπε αρχικά.

Για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Έχω μιλήσει με τον κόουτς Μπλατ, με κάποιον από τους παίκτες δεν έχω συνυπάρξει σε κάποια ομάδα αλλά έχω βρεθεί αντίπαλος με πολλούς από αυτούς, όπως για παράδειγμα με τον Παπανικολάου με τις εθνικές ομάδες. Το σημαντικό για εμένα δεν είναι ο τρόπος που θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από αυτό, πως θα είναι δηλαδή η ατμόσφαιρα, το κλίμα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0