Κούτρης: «Θα γυρίσω πιο δυνατός και θα παίξω πάλι στον Ολυμπιακό!»

Πάνω που πήγαινε καλά στη Μαγιόρκα, ο Λεονάρντο Κούτρης στάθηκε πάρα πολύ άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για, τουλάχιστον, 6 μήνες.

Το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει ο δανεισμός του στην ισπανική ομάδα και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Και ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να τα καταφέρει, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και να παίξει ξανά για την ομάδα του Πειραιά. Με στόχο να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της και να παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Ο Κούτρης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», έδειξε έτοιμος να αποδείξει σε όλους ότι ο Κούτρης που όλοι ξέρουν θα επιστρέψει. Και μάλιστα, πολύ πιο δυνατός απ’ ότι πριν!

Δείτε όλα όσα είπε ο Κούτρης στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής»:

«Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες ώρες δεν θέλω να θυμάμαι τι συνέβη γιατί ήδη έχει περάσει ένας μήνας και ο χρόνος περνάει έστω και δύσκολα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς αισθάνομαι, εκτός από τους δικούς μου ανθρώπους που είναι κοντά μου και με νιώθουν.

Εκεί που πήγα να βρω τον καλό μου εαυτό και ξεκίνησα καλά με τη Μαγιόρκα έγινε αυτό που προσπαθώ να ξεχάσω, αλλά δεν είναι εύκολο. Γιατί ήξερα ότι είχα μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξω ότι έχω να δώσω πολλά και να γίνω και πάλι ο Κούτρης που όλοι ξέρουν.

Όμως δεν απογοητεύομαι, έστω και αν στην αρχή έπαθα σοκ μόλις μου είπε ο γιατρός τι ζημιά είχα πάθει και χρειάστηκε να περάσουν μέρες για να το συνειδητοποιήσω. Είναι οι στιγμές που κάθε ποδοσφαιριστής δεν θέλει να ζει για αυτό πάντα λέμε πρώτα η υγεία και μετά όλα τα άλλα.

Δεν είμαι από αυτούς που απογοητεύονται. Έχω πέσει και άλλες φορές στη ζωή μου, αλλά σηκώθηκα, γιατί έτσι έχω μάθει και προσπαθώ να είμαι δυνατός, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα τα καταφέρω. Θα γυρίσω δυνατός και θα παίξω πάλι στον Ολυμπιακό. Αυτό έχω στο μυαλό μου και όλα κάποια στιγμή θα ανήκουν στο παρελθόν. Άλλωστε, στη ζωή δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε και οι δυσκολίες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ξέρω ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά τα δύσκολα μου αρέσουν και δεν απογοητεύομαι. Θα το δείτε ότι ο Κούτρης θα γυρίσει και πάλι στο γήπεδο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και δεν θα αφήσω τίποτα να πάει χαμένο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0