«Επιστρέφει Ισπανία ο Αμπιντάλ»

«Επιστρέφει Ισπανία ο Αμπιντάλ»

Οι Ισπανοί επιμένουν… Η ”El Mundo Deportivo” υποστηρίζει ότι ο Αμπιντάλ επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα για να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες της ομάδας.

083524

Το θέμα της αποχώρησης του Ερίκ Αμπιντάλ από τον Ολυμπιακό και το τέλος της καριέρας του είναι και πάλι στο προσκήνιο.

Αυτή τη φορά η El Mundo Deportivo υποστηρίζει ότι ο άσος των ερυθρολεύκων έχει συμφωνήσει να βάλει τέλος στην καριέρα του και να ασχοληθεί και πάλι με την Μπαρτσελόνα αλλά από ένα άλλο πόστο. Αυτό του διευθυντή των ακαδημιών της ομάδας.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα επικοινωνίας που είχε ο Αμπιντάλ με τον Κάρλες Πουγιόλ μετά από πρωτοβουλία του δεύτερου.

Μάλιστα στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι η κίνηση αυτή είναι και απόφαση του άλλοτε αρχηγού της ομάδας, ο οποίος πλέον έχει αναλάβει διοικητική θέση σε αυτή.

Αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ξεκάθαρη πρόθεση να διορθωθεί το λάθος το οποίο είχε γίνει όταν οι Καταλανοί δεν κατέβαλαν προσπάθεια να τον κρατήσουν στην ομάδα όταν τελείωσε το συμβόλαιό του, έχοντας ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που από την Ισπανία υπάρχει ένα δημοσίευμα το οποίο αναφέρει για απόφαση του Γάλλου ποδοσφαιριστή να βάλει τέλος στην καριέρα του. Όλες τις προηγούμενες φορές ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει σε διάψευση.

inner

Share and Enjoy !

0Shares
0 0