Επίσκεψη αγάπης στη «Φλόγα»

Επίσκεψη αγάπης στη «Φλόγα»

Στο Ίδρυμα «Φλόγα» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με τον μεγάλο χορηγό του συλλόγου, την εταιρία «Stoiximan».

1366365

Τον πρωταθλητή Ελλάδας εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, Σεμπά και Λευτέρης Χουτεσιώτης, μαζί με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, Ψηφιακών Μέσων και Ε.Κ.Ε. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνο Καρδιασμένο, μοιράζοντας δώρα, αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά και τους γονείς τους.

Άλλωστε, αυτοί είναι οι πρωταθλητές της ζωής και η συνάντηση ήταν ξεχωριστή.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαμογελάσουν και να «ξεφύγουν» από την καθημερινότητά τους, φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους και πήραν αυτόγραφα. Φυσικά πήραν και τα δώρα τους. Ένα από τα παιδιά, από τα μικρότερα του ιδρύματος, έπαιξε και μπάλα με τον Φελίπε Πάρντο!

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως κάποια παιδιά άλλαξαν την ώρα της θεραπείας τους για να βρεθούν κοντά στους παίκτες του Ολυμπιακού, ευχαριστώντας στο τέλος τους ανθρώπους της ομάδας για αυτό το ξεχωριστό δώρο. Το ίδιο έπραξε και η πρόεδρος του Συλλόγου «Φλόγα», Μαρία Τρυφωνίδη. «Είναι πολύ σημαντικό που οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έρχονται εδώ και δίνουν λίγη χαρά στα παιδιά. Μερικές φωτογραφίες μαζί τους είναι πολύ σημαντικές. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Σπανουδάκη που είναι πάντα εδώ μαζί μας και καλύπτει τις ανάγκες που έχουμε. Είναι φίλος της «Φλόγας» και μακάρι να είχαμε πολλούς τέτοιους φίλους».

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Καρδιασμένος (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Ψηφιακών Μέσων και Ε.Κ.Ε. της ΠΑΕ Ολυμπιακός), δήλωσε: «Οι πρωταθλητές των γηπέδων ήρθαν να συναντήσουν τους πρωταθλητές της ζωής. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και πρόβλημα. Το κάνει αυτό όχι μόνο τις γιορτινές μέρες αλλά όλο το χρόνο. Τώρα μάλιστα με τη συνεργασία μας με τη Stoiximan αυτές οι ενέργειες θα εντατικοποιηθούν και θα είναι ακόμα πιο συχνές σε συνεργασία με τον νέο μας χορηγό. Θα θέλαμε από την πλευρά μας να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τους γονείς και τα παιδιά που βρίσκονται στο σημαντικό αυτό ίδρυμα, την Φλόγα. Τους ευχόμαστε να κερδίζουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της ζωής όπως κι εμείς θα προσπαθούμε να κερδίζουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο».

Τέλος, ο Γιάννης Σπανουδάκης (μέλος του ΔΣ της Stoiximan), επεσήμανε: «Είμαστε εδώ για πολλοστή φορά. Συγχαρητήρια στην «Φλόγα», την κα. Τρυφωνίδου και όλους τους ανθρώπους της «Φλόγας» για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν εδώ. Προσφέρουν βοήθεια στους γονείς και τα παιδιά που δυστυχώς πάσχουν από καρκίνο. Συγχαρητήρια και μεγάλες ευχαριστίες στον Ολυμπιακό και τους παίκτες. Με την παρουσία τους έδωσαν μεγάλη χαρά στα παιδιά, και δώρα βέβαια. Έκαναν όλους εδώ να αισθάνονται πολύ πιο χαρούμενοι και άνετοι σε σχέση μ’ αυτό που αντιμετωπίζουν.

Για τη Stoiximan αποτελεί αμετακίνητη θέση, η πραγμάτωση των στόχων στο πλαίσιο της υλοποίησης της αποστολής της, που δεν είναι άλλη από την ενίσχυση και την υποστήριξη έργων όπως αυτό που επιτελείται εδώ, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο. Κα. Τρυφωνίδη εμείς θα είμαστε μαζί σας και θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας στη δύσκολη αυτή προσπάθεια που κάνετε».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, μίλησε πρώτα ο Φελίπε Πάρντο. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε εδώ. Χαρίζουμε χαρά στα παιδιά. Τους χαρίζουμε και χαμόγελο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και τους δίνουμε και δύναμη για να προχωρήσουν στη δύσκολη αυτή στιγμή που βρίσκονται. Είμαι κι εγώ πατέρας με δύο κόρες και ξέρω ότι πάντα οι γονείς θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους και είμαι χαρούμενο που βρισκόμαστε εδώ να τους χαρίσουμε μία όμορφη ημέρα και να την απολαύσουν και να τους δώσουμε κίνητρο και δύναμη να συνεχίσουν μαζί τα Χριστούγεννα».

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, είπε: «Μας περίμεναν όπως κάθε χρόνο και το ξέρουμε. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να βρισκόμαστε εδώ εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε κάτι σε όλο αυτό το έργο που γίνεται καθημερινά απ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω από τα παιδιά. Ελπίζω κάθε ευχή να πραγματοποιηθεί για τον αγώνα που κάνουν καθημερινά εδώ οι άνθρωποι, ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να έχουν ένα καλύτερο αύριο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0