ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ!!! Φαντιγκά στον Ολυμπιακό – Υπέγραψε έως το 2026 το «διαμαντάκι» της ΠαρίΟ Φαντιγκά στον Ολυμπιακό – Υπέγραψε έως το 2026 το «διαμαντάκι» της Παρί

Ο Φαντιγκά στον Ολυμπιακό – Υπέγραψε έως το 2026 το «διαμαντάκι» της Παρί

Δείτε την εκπομπή

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο. Όταν μια ελληνική ομάδα μπορεί να αποκτά ποδοσφαιριστές από το ποδοσφαιρικό «περιβόλι» της Ιντερ, της Παρί Σεν Ζερμέν ή της Ρεάλ Μαδρίτης, πώς να μην συμβαίνει αυτό. Με τους Ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν με επιτυχία τις συζητήσεις για την απόκτηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λοιπόν, ο Ολυμπιακός όχι μόνο έφερε στην Ελλάδα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις τον Φαντιγκά, αλλά ολοκλήρωσε την «κλοπή» του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν. Καθώς το απόγευμα της Πέμπτης, ο Γάλλος μέσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους. Δεσμεύοντας το μέλλον του στα Ερυθρόλευκα για τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συμβόλαιο του Φαντιγκά με τον Ολυμπιακό θα έχει διάρκεια 4 ή 4,5 χρόνια. Με τον ποδοσφαιριστή να έχει υπογράψει από τώρα και τις… δύο εκδοχές. Οντας και με τη βούλα παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδος, έως το καλοκαίρι του 2026.

Από τι θα εξαρτηθεί το συμβόλαιο που θα δηλωθεί; Μα από τη συνεννόηση που θα γίνει με την Παρί Σεν Ζερμέν, αναφορικά με το εάν θα τον αφήσει να φύγει από τώρα ή θα επιλέξει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της έως το καλοκαίρι. Και μετά να του επιτρέψει να ενταχθεί στους Ερυθρόλευκους, καθώς συμβόλαιο του Φαντιγκά με την Παρί ολοκληρώνεται στις 30/06/2022.

Οι συζητήσεις με τη διοίκηση των Παριζιάνων βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και όπως όλα δείχνουν πιθανότατα ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να ανακοινώσει ότι ο ταλαντούχος μέσος, θα μείνει στον Πειραιά από τώρα και δεν θα χρειαστεί να επιστρέψει στο Παρίσι. Θα μείνει για να πάρει την πρώτη γεύση από Ολυμπιακό, να προσαρμοστεί και γιατί όχι, να βοηθήσει τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, όποτε παραστεί ανάγκη.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να πείσει τον Φαντιγκά να απορρίψει τις άλλες προτάσεις που είχε στα χέρια του, με έναν πολύ απλό τρόπο. Τον έφερε στην Ελλάδα, του έδειξε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, το Γεώργιος Καραϊσκάκης, τα γραφεία, τον τρόπο που λειτουργεί και προσέχει τους παίκτες του ο σύλλογος και όλα τα υπόλοιπα έγιναν εύκολα. Με το «ναι» και τις υπογραφές να έρχονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Αλλά με αδημονία και δίψα για διακρίσεις.

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1925479/o-fantigka-ston-olybiako/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0