Διαγωνισμός για προσκλήσεις του Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Διαγωνισμός για προσκλήσεις του Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και δείτε και εσείς από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης!

 asteraslipello2014

Το olympiacos.org σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League, την Πέμπτη 19/03/2015 στις 16:45.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση είναι να στείλετε ένα e-mail στην διεύθυνση [email protected] με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επισυνάπτοντας μια “ερυθρόλευκη” φωτογραφία σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο και ονοματεπώνυμο) καθώς και μια λεζάντα με το μήνυμά σας για την ομάδα μας.

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα έχουν την δυνατότητα να δουν δημοσιευμένη την δική τους φωτογραφία καθώς και το μήνυμα τους στην ενότητα του site μας RED WALL.

Οι τυχεροί, που κερδίζουν από 2 εισιτήρια ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 17:00 το απόγευμα.

Καλή τύχη σε όλους!

ΥΓ: Στους συμμετέχοντες της κλήρωσης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα προστεθούν και αυτοί του διαγωνισμού με την Skoda Ξάνθη, που είχε ματαιωθεί λόγω της απόφασης του αρμόδιου Υπουργείου να διεξαχθούν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0