Μπροστάρης ο Μαρινάκης!

Μπροστάρης ο Μαρινάκης!

Καλύπτει έξι μεγάλα συμβόλαια του Ερασιτέχνη-Ανανέωσαν οι Γιορντάνοφ, Μάγιαρακ, απέκτησε Μπραμπόροβα.

marinakis

Το έντονο ενδιαφέρον του για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αποδεικνύει περίτρανα ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ με προσωπικές του ενέργειες βάζει μπροστά το πλάνο που θέλει ένα παντοδύναμο Θρύλο σ’ όλα τα οομαδικά σπορ, με την προοπτική να γίνει πανίσχυρος και στην Ευρώπη!

Έπειτα από συνάντηση που έγινε την Τετάρτη με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα έξι μεγάλα συμβόλαια ξένων παικτών σ’ όλα τα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη, βάζοντας στις βάσεις για ένα παντοδύναμο Ολυμπιακό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σ’ άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης συνάντηση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Μιχάλη Κουντούρη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε να ενημερωθεί γι’ όλα τα θέματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και μετά από την πολύωρη συζήτηση συνεχάρη τον κ. Κουντούρη για την δουλειά που συντελείτε σ’ όλα τα επίπεδα. Εξέφρασε δε τον θαυμασμό του για την προσφορά του κόσμου στον Ερασιτέχνη και ανακοίνωσε στον κ. Κουντούρη την απόφαση του να καταβάλει όλα τα πριμ των ομάδων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου καθώς και να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα συμβόλαια έξι αθλητών του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν. Οι αθλητές των οποίων τα συμβόλαια θα καλυφθουν από τον κ. Μαρινάκη είναι οι εξής:

1) Boyan Υordanov (Βόλεϊ)

2) Diachkov Andrii (Βόλεϊ)

3) Nikola Rađen (Πόλο)

4) Blai Mallarach (Πόλο)

5) Ivana Bramborova (Βόλεϊ)

6) Ξένη αθλήτρια για το Πόλο Γυναικών

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο Boyan Yordanov  ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο τη συνεργασία του ενώ στην περίπτωση της Ivana Bramborova η σπουδαία 29χρόνη Σλοβάκα υπέγραψε και αυτή συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.  Όσο αφορά την περίπτωση του Blai Mallarach ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα πρόταση στον Ισπανό και συμφώνησε μαζί του για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0