Ανδρέας Μπουχαλάκης : «Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο»

Ανδρέας Μπουχαλάκης : «Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο»

Για τα όσα αποκόμισε από τα φιλικά προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

boucha

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, μιλώντας στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε σε όσα αποκόμισε από την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο μέσος των Πειραιωτών πήρε μόνο θετικά στοιχεία, ενώ τόνισε πως οι Πρωταθλητές Ελλάδος θα είναι έτοιμοι και φέτος να πρωταγωνιστήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τόνισε:

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήταν να κάνουμε αυτά που μας ζητούσε ο προπονητής μας. Το αποτέλεσμα νομίζω περνάει. Το σημαντικό είναι να έχουμε σιγά, σιγά τα τρεξίματα και την επιθετική και αμυντική ανάπτυξη που ζητά ο προπονητής μας και αυτό προσπαθήσαμε σε όλα τα φιλικά. Νομίζω ότι ήμασταν σε ένα καλό επίπεδο. Από εδώ και πέρα, μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος αρχικά και έπειτα σε Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Για το αν βοηθούν τα δυνατά φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ:«Νομίζω ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει να αντιμετωπίζεις ομάδες τέτοιου επιπέδου. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο. Το έδειξε και πέρυσι με την πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ και δείχνει ότι και φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει και πιστεύω για αυτόν το λόγο γίνονται αυτά τα φιλικά. Για να πάρει η ομάδα ψυχολογία, αλλά και να έχει και ένα άλλο επίπεδο σε όλους τους τομείς».

Για τις εντυπώσεις του από τα φιλικά που έδωσαν: «Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Σίγουρα ήταν δύσκολα για εμάς, αλλά από τη στιγμή που είμαστε επαγγελματίες και παίζουμε για αυτή τη φανέλα, νομίζω ότι πρέπει να τα δίνουμε όλα από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία».

Για το αν αισθάνεται ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα: «Ναι. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι 100%». 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0