Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Ολυμπιακού

Εβδομάδα με διπλή αγωνιστική ήταν και πάει. Τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό. Οι αγώνες του Θρύλου με τη Μπαρτσελόνα (18/11) και Βιλερμπάν (20/11) αναβλήθηκαν από την Ευρωλίγκα.

Δείτε την εκπομπή μας :

Είχε προηγηθεί η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και η τελευταία ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» πως δεν μπορούν να ταξιδέψουν. Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του ενημέρωση την Ευρωλίγκα και έτσι η διοργανώτρια αρχή πήρε την απόφαση να αναβάλει τους αγώνες.

Αναλυτικά: «Η EuroLeague Basketball ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στο καλεντάρι σε ό,τι αφορά τη regular season 2020-21.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί.

Η αναμέτρηση Βιλερμπάν– Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί».
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0