Ελπίδες για ΠΟΛ!!!

Ο Μπράντον Πολ είναι καλύτερα και όλα δείχνουν θα θα καταφέρει να παίξει κόντρα στη Μακάμπι. Δύσκολα ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, οριστικά νοκ-άουτ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.


Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Πέμπτη (27/2, 21:05) θα αντιμετωπίσει στο Τελ Αβίβ την Μακάμπι. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, πέρα από το γεγονός πως διανύει μία εξαιρετική σεζόν, διεκδικώντας το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, είναι και αήττητη στην έδρα της. Απόρθητο κάστρο το γήπεδο της και οι Πειραιώτες θα έχουν δύσκολο έργο.

Από την αναμέτρηση έχει τεθεί οριστικά νοκ-άουτ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, λόγω διαστρέμματος, και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της 3ης Μαρτίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τα νεότερα είναι θετικά για την κατάσταση του Μπράντον Πολ. Ο οργανισμός του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ έχει αναρρώσει, έχει πάρει εξιτήριο, αισθάνεται καλύτερα και την Δευτέρα θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του. Δύσκολα, όμως, θα καταφέρει να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται με την ίωση.

Στο ενδεχόμενο που δεν καταφέρει ούτε ο Ρούμπιτ να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ, σε συνδυασμό με την δεδομένη απουσία του Μιλουτίνοφ, τότε ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στη Μακάμπι με μοναδικό σέντερ τον Οκτάβιους Έλις.

Πηγή FosOnline.gr