Ο Β.Μαρινάκης υποδέχτηκε την αποστολή του Ολυμπιακού (video)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, υποδέχθηκε τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την ομάδα μας που επέστρεφε από την Θεσσαλονίκη.

asdfoj1992Ο κ. Μαρινάκης αφού χαιρέτισε έναν – έναν τους παίκτες και τον προπονητή κ. Μίτσελ, μίλησε στους ποδοσφαιριστές τονίζοντάς τους μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Για μένα, όλη η χρονιά είναι πετυχημένη. Αυτό που συνέβη απόψε είναι πολύ κακό, Μας πάει 100 χρόνια πίσω. Είμαστε όμως Ολυμπιακός και μας αξίζουν αυτά που έχουμε επιτύχει. Είμαστε ισχυροί και ενωμένοι. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα.

Η χρονιά ήταν επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εσάς να είστε καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας. Γιατί αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ήταν ζούγκλα. Είστε επαγγελματίες όμως θέλω να πω συγγνώμη για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχθήκατε. Και αυτό γιατί τα σπορ είναι υπεράνω από αυτά.

Να ξέρετε πως ο Ολυμπιακός είναι ψηλά, πως τίποτα δε μπορεί να μας ακουμπήσει και πως αυτό μπορεί μόνο να μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό επίσης που συνέβη θα πρέπει να μείνει εδώ γιατί είναι πολύ κακό και για την χώρα.

Για άλλη μία φορά σας συγχαίρω και εύχομαι να ξεκουραστείτε για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την επόμενη σεζόν».

[youtube id=”c62ktZdYQHY” width=”620″ height=”360″]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0