Ο Ολυμπιακός αφιερώνει τον 42ο τίτλο στον Μίκη Θεοδωράκη

Ο Πειραιάς γιορτάζει την ερχόμενη Κυριακή! Το καμάρι της πόλης ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει την φιέστα στο Γ. Καραϊσκάκης στο κυριακάτικο ματς με την Καλλονή και ο 42ος τίτλος είναι αφιερωμένος στον μεγάλο Ολυμπιακό, Μίκη Θεοδωράκη.

B8E7219126741C29653A09734046A983

Αφιερωμένο στον μεγάλο Ολυμπιακό, Μίκη Θεοδωράκη, το 42ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας. Την Κυριακή (3/5) η φιέστα στο ματς του Καραϊσκάκης με την Καλλονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

“Γιορτάζουμε για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού μας, που συνεχίζει στον δρόμο της δόξας και τη χρονιά που γιορτάζει τα 90 χρόνια του μεγαλείου του.

 

Ο τίτλος αυτός θα αφιερωθεί, από την οικογένεια του Ολυμπιακού, στον μεγαλύτερο Έλληνα των ημερών μας και έναν μεγάλο Ολυμπιακό, τον Μίκη Θεοδωράκη, που αφήνει το στίγμα του στην ιστορία της χώρας μας από το 1925 και γιορτάζει φέτος, όπως και ο Ολυμπιακός μας, 90 χρόνια ζωής.

 

Μιας ζωής γεμάτης με άφθαστη καλλιτεχνική δημιουργία, με αγώνες για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία. Μιας ζωής γεμάτης με τόλμη και αλήθεια.

 

Στη διάρκεια της εορτής για την κατάκτηση του 42ο υ πρωταθλήματος θα υπάρξει και τιμητική βράβευση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, από τον Deputy Director της UNICEF, Lawrence Picard, για την προσφορά του στον αγώνα της UNICEF, για να γίνει καλύτερη η ζωή χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη.

 

Η απονομή στους πρωταθλητές θα γίνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μας με την Καλλονή (3/5, 19:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ οι φίλαθλοί μας θα έχουν τη χαρά να χειροκροτήσουν τις «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ευρώπης της υδατοσφαίρισης”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0