Μίτσελ: «Προσκαλώ όλους τους οπαδούς»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να πάει στον Ναό την Κυριακή για τη φιέστα με τον Απόλλωνα έκανε ο Μίτσελ, ο οποίος τόνισε από εκεί και πέρα, πως πολλά από τα παιδιά της Ακαδημίας θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

144325 «Καλησπέρα σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το 41ο πρωτάθλημα, που θα το γιορτάσουμε αυτή την Κυριακή μετά το ματς με τον Απόλλωνα. Και φυσικά θέλουμε να το κάνουμε αφού έχουν προηγηθεί οι τρεις βαθμοί. Είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και θέλω πάντα να κερδίζω. Αυτό το ξέρετε. Για αυτό προσκαλώ όλους τους οπαδούς και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού να γιορτάσουν, γιατί όλοι οι τίτλοι απαιτούν μεγάλη προσπάθεια και οφείλεις να το γιορτάζεις. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, όταν αποκτάς κάτι πρέπει να το γιορτάζεις γιατί δεν ξέρεις πότε αν θα το δεις ξανά. Για αυτό πρέπει να το γιορτάζεις πολύ», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μίτσελ και συνέχισε.

«Όταν μιλάμε για Ολυμπιακό, μιλάμε για ένα κοινωνικό πρόσωπο, το οποίο το δείχνει συνεχώς. Από την αρχή της συνεργασίας με τη UNICEF έχουμε μια στενή σχέση και παρουσιάζεται ακόμα μια ευκαιρία να βοηθήσουμε αυτό το έργο, που βοηθά τα παιδιά. Η γιορτή είναι ένας ωραίος τρόπος να στηρίξει το έργο της UNICEF. Τα εισιτήρια θα είναι σε πολύ χαμηλή τιμή. Έχουμε συμπαρασταθεί σε περιοχές που επλήγησαν και φτιάξαμε σχολεία. Έχουμε κάνει πολλά τέτοια πράγματα. Τα εισιτήρια είναι σε χαμηλές τιμές για να στηρίξουμε τη UNICEF».

«Αυτός ο σύλλογος είναι πάντα κοντά στα παιδιά. Είναι ένας ελληνικός σύλλογος, αλλά και ένας ευρωπαϊκός. Είναι ακόμα μια ευκαιρία να στηρίξει το έργο της UNICEF, είναι αφορμή για να δείξει ο Ολυμπιακός τη βοήθειά του. Είναι ακόμα μια μεγάλη γιορτή για να τιμήσουμε τους παίκτες που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα, παλιοί, τωρινοί, νέοι. Είναι σημαντικό και το γεγονός ότι τα παιδιά είναι Έλληνες, καθώς πρόκειται για έναν ελληνικό σύλλογο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνδυάσουμε τη γιορτή με την κατάκτηση του τίτλου Κ15, γιατί κι αυτοί θα είναι πρωταθλητές με τον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνω πόσο σημαντικός είναι ο τίτλος που πήραν».

Καταλήγοντας ο κ. Μίτσελ τόνισε. «Τελειώνοντας, σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, που δώσατε σημασία σε αυτό το γεγονός. Έχουμε πάρει τον τίτλο, βοηθάμε τα παιδιά και βοηθάμε τους επόμενους πρωταθλητές με τον Ολυμπιακό. Κάποια από αυτά τα παιδιά της Κ15, πάρα πολύ σύντομα θα προπονούνται με τον Ολυμπιακό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0