Μίτσελ: ”Ο τίτλος αφιερώνεται σε όλους”

Εμφανώς χαρούμενος εμφανίστηκε ο Μίτσελ, που αφιέρωσε τον 41ο τίτλο στους παίκτες, στον κόσμο, αλλά και στους συναδέλφους του που δεν έχουν την τύχη να προπονούν μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός!

231408Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν πραγματικά μία πολύ καλή χρονιά. Μπορούμε να γιορτάσουμε σήμερα τη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου συνδυασμένη με τη σημερινή νίκη. Είμαστε πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι σήμερα. Είναι μία χρονιά που αφήσαμε μία καλή αίσθηση σε σχέση με αυτά που είχαμε σχεδιάσει.

Ο τίτλος αφιερώνεται στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που ήταν εκπληκτική. Στον κόσμο του Πειραιά επίσης, ο οποίος απέδειξε και σήμερα ότι μας υποστηρίζει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Και στους συναδέλφους μου στις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που δεν έχουν την τύχη να προπονούν μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Τον σεβασμό μου θέλω να εκφράσω και τη σιγουριά ότι οποιοσδήποτε από εκείνος θα είχε κάνει καλή δουλειά όπως καταφέραμε και εμείς. Μόνο δύο άσχημες σημειώσεις έχει η σημερινή βραδιά. Ο τραυματισμός του Ερνάν Πέρεζ και μέχρι αύριο θα ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι. Και η δεύτερη το γεγονός ότι σε μία βραδιά φιέστας είναι άσχημο να βλέπεις τον αντίπαλό σου που έχει κάνει μία καλή χρονιά και να πέφτει κατηγορία. Αφήνει μία πικρή γεύση».

Ο Μανωλάς γιατί αντικαταστάθηκε;

«Είχε πόνους στο στομάχι και πυρετό και στο ημίχρονο ζήτησε να τον αλλάξουμε. Μη φοβάστε, δεν είναι. έγκυος πάντως».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0