Μίτσελ – Ντομίνγκεζ Δηλώσεις ενόψει Μάντσεστερ Σίτι

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκαναν ο κ. Μίτσελ και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι.


ÍÔÏÌÉÍÃÊÅÆ ÌÉÔÓÅË  ÐÑÙÔÇ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ

Μίτσελ
 
– Για το αν η αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι είναι το πιο δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό στο τουρνουά:
 
«Όχι, είναι ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι. Το σχεδιάζουμε όπως το ματς κόντρα στη Μίλαν και τη Λίβερπουλ Εμείς θέλουμε να μάθουμε και ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».
 
– Για την πολύ καλή εικόνα που δείχνει η ομάδα και προβάλλεται σε όλο τον κόσμο:
 
«Είναι κάτι που θέλουμε να δείξουμε, ότι η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Είμαστε μια ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη ομάδα και τα πηγαίνουμε πολύ καλά».
 
– Για το αν τον προβληματίζουν οι 4 παίκτες που αναγκάστηκαν να μείνουν στη Νέα Υόρκη και ο τραυματισμός του Νταβίντ Φουστέρ:
 
«Όχι, είναι συνέπεια των πολλών ταξιδιών, της κούρασης και των συνεχών προπονήσεων. Αυτό το ξέραμε, έχουμε τουλάχιστον 28 παίκτες στη διάθεσή μας. Ο τραυματισμός του Νταβίντ δεν είναι κάτι σοβαρό, ελπίζουμε, όπως λέμε και στην Ισπανία, ότι “το αίμα του Νταβίντ δεν θα το πάρει το ποτάμι”».
 
– Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Αλμπέρτο Μποτία:
 
«Είναι ένας δυνατός παίκτης, με ταλέντο και καλός αμυντικός. Είναι καλός στο εναέριο παιχνίδι, έχει καλή τοποθέτηση της μπάλας, είναι γρήγορος, ίσως όχι τόσο όσο ο Μανωλάς, αλλά είναι επίσης γρήγορος. Είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Είναι καλύτερο να είμαστε καλυμμένοι, γιατί αρκετές φορές προκύπτει κάποια απουσία, για τον Μανωλά ακούγονται πολλά τους τελευταίους μήνες, οπότε καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι».
 
– Για την πιθανότητα άλλης μεταγραφής:
 
«Μέχρι να λήξει η διορία των μεταγραφών, μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε και στον Ολυμπιακό έχουμε την εμπειρία από πέρυσι. Μπορούν να συμβούν τα πάντα».
 
Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ
 
– Για το αν η αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι η πιο δύσκολη μέχρι στιγμής:
 
«Για εμάς, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Ξέρουμε ότι αύριο θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι, αν και δύσκολο, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια της προετοιμασίας μας και θα πρέπει να επδείξουμε υψηλό επίπεδο παιχνιδιού».
 
– Για τη σημασία της συμμετοχής και της καλής εμφάνισης της ομάδας μας σε ένα τουρνουά τόσο υψηλού επιπέδου που προβάλλεται σε όλο τον κόσμο:
 
«Ναι, θεωρώ ότι αφήνουμε μια πολύ καλή εικόνα. Η ιδέα είναι να συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε ενόψει της νέας σεζόν, αλλά χωρίς να ξεχνάμε ότι εκπροσωπούμε μία σπουδαία ομάδα. Είναι σημαντικό ότι μπορούμε να προετοιμαζόμαστε απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου και θεωρώ ότι μέχρι στιγμής δείχνουμε μια πολύ καλή εικόνα. Ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».
 
– Για το αν θα πρέπει να περιμένουμε έναν ακόμα καλύτερο «Τσόρι» τη φετινή σεζόν:
 
«Πάντα δουλεύω για να γίνομαι όλο και καλύτερος. Ποτέ δεν ξέρεις, βέβαια, τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, αλλά η ιδέα είναι πάντα να βελτιώνομαι και μακάρι φέτος, με τη βοήθεια του Θεού, να είμαι ακόμα καλύτερος από ό,τι πέρυσι».
 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0