Μιλιβόγεβιτς: “Μεγάλη πρόκληση, θα τα δώσουμε όλα”

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας την αναμέτρηση του «Allianz Arena», είναι οι δηλώσεις του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

1351189

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Λούκα Μιλιβόγεβιτς:

Συμφωνείς πως ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης και με ποια λογική πρέπει να αντιμετωπίσει τον αγώνα;

«Συμφωνώ ότι παίζουμε με έναν από τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους στην Ευρώπη. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Δεν ήρθαμε για να έρθουμε. Ήρθαμε για να πετύχουμε κάτι καλό και θα τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε ότι εδώ έχει νικήσει μεγαλύτερους αντιπάλους από εμάς, αλλά ήρθαμε για να τα δώσουμε όλα».

Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει αυτή την ομάδα που είναι καταπληκτική φέτος;

«Είναι μία μεγάλη πρόκληση γιατί αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι καλό θα είναι πολύ σπουδαίο για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο για να δείτε πως θα παίξουμε».

Πόσο προετοιμασμένοι νιώθετε και πιο πιστεύεις ότι μπορεί να είναι το κλειδί για εσάς;

«Μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου. Θα πω ότι για μένα δεν αλλάζει τίποτα και θα παίξω όπως σε όλα τα παιχνίδια. Κάποιες φορές τα πηγαίνω καλά και κάποιες όχι. Αυτό που θέλω είναι μετά το τέλος του αγώνα να μπορώ να πω στον εαυτό μου ότι τα έδωσα όλα για την ομάδα, για τους συμπαίκτες μου και τίποτα άλλο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0