Μεξές: “Είναι ΟΚ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό?”

Ο Γάλλος στόπερ συλλέγει πληροφορίες για τους Πειραιώτες.

mexes

Στην αρχή, ίσως, ήταν λίγο υπεράνω. Μπορεί να είχε λίγο τουπέ. Ο Μεξές είναι … Τελευταία, όπως φαίνεται, μάλλον έχει αλλάξει συμπεριφορά. Αυτό μαθαίνουμε, αυτό σας μεταφέρουμε.

Τί θέλουμε να πούμε? Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Φιλίπ Μεξές έχει ήδη αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες για την κατάσταση στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Όπως μάθαμε ο 33χρονος Γάλλος στόπερ της Μίλαν έβαλε τον ατζέντη του να μιλήσει με δικό του άνθρωπο στην Ελλάδα για την κατάσταση εδώ αλλά και στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος στόπερ που φεύγει από τη Μίλαν έχει αρχίσει πλέον να … ζυγίζει αρκετά τα πράγματα για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Και όπως φαίνεται η ιδέα της Ελλάδας και του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να τού αρέσει. Αν όχι, ακόμα, να τού αρέσει να τον «βασανίζει». Προ ημερών εξάλλου γράφτηκε ότι τον έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Τραμπζνοσπόρ στην Τουρκία. Και, σίγουρα, μια τέτοια εναλλακτική του την … έχει ο Ολυμπιακός, έτσι δεν είναι?

Βεβαίως, ο Μεξές θα πρέπει, πια, αν ενδιαφέρεται να περιμένει. Να περιμένει τον νέο προπονητή.Μπορεί ο νέος να μην θέλει αμυντικό τύπου (ή ηλικίας) Μεξές.

 

πηγή: SPORTIT.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0