Μελετάει την πρόταση του Ολυμπιακού ο Γκράθια

Πρόταση του Ολυμπιακού στον Χάβι Γκράθια αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος. Συγκεκριμένα, η έγκυρη «Mundo Deportivo» φιλοξενεί ένα ρεπορτάζ για τον Ισπανό προπονητή, έχοντας τίτλο «ο Ολυμπιακός πλησιάζει τον Γκράθια».

assets_LARGE_t_881_105609645

Η περίπτωση του 45χρονου τεχνικού μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνει στην ισπανική αγορά τον διάδοχο του Βίτορ Περέιρα.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας πως ο Ολυμπιακός ήδη έχει καταθέσει πρόταση στον προπονητή της Μάλαγα και περιμένει την απάντησή του.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως ο Γκράθια μελετάει σοβαρά την πρόταση του Ολυμπιακού και πως έχει ζητήσει λίγες μέρες προθεσμία να απαντήσει, ενώ τονίζεται πως έχει και κάποιους ενδοιασμούς.

«Ο Ολυμπιακός απευθύνθηκε στον Γκράθια ώστε να αναλάβει τις τύχες του αυτό το καλοκαίρι. Ο τεχνικός μελετάει σοβαρά την πρόταση των Ελλήνων, αλλά έχει ενδοιασμούς. Είναι ευχαριστημένος στη Μάλαγα, μετά από μία καλή χρονιά που η έξοδος στην Ευρώπη χάθηκε την τελευταία στιγμή, αλλά «ζυγίζει» και την αβεβαιότητα στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Το γεγονός πως δεν θα παίζει στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά η Μάλαγα, αυξάνει τις πιθανότητες ένας σημαντικός παίκτης, ο Σάμου Καστιγέχο να παραχωρηθεί, κάτι που δεν θέλει ο Γκράθια. Και εδώ έρχεται η πρόταση του Ολυμπιακού που συμμετέχει στο Champions League, κάτι που αποτελεί το ιδανικό για έναν προπονητή. Ο Χάβι Γκράθια θα πάρει μερικές μέρες να απαντήσει και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τέλος, τονίζεται και η… εμπειρία του από το πρωτάθλημα της Superleague, όπου γίνεται αναφορά στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Βόλου και από την Κέρκυρα.

 

πηγή: gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0