Μαρκάνο: ”Θα μου άρεσε να συνεχίσω εδώ”

Περνάει μια χαρά στον Ολυμπιακό και γι’ αυτό ο Ιβάν Μαρκάνο δήλωσε πως θα ήθελε και τη νέα σεζόν να φορά τα ερυθρόλευκα!

1 (3)

«Κύπελλο και νίκες μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα», τόνισε μεταξύ άλλων.
Διανύει τη δεύτερη περίοδό του στον Ολυμπιακό και όπως και την πρώτη φορά έτσι και τώρα ο Ισπανός αμυντικός είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην ομάδα. Γι’ αυτό και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει και του χρόνου στοο Λιμάνι, προκειμένου να συνεχίσει να κατακτά τρόπαια.
Όσον αφορά τη συνέχεια και μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Μαρκάνο έθεσε ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου (για να γίνει το double), καθώς και το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:
Ιβάν, τι θα έλεγες αν σου ζητούσα να συγκρίνεις την πρώτη σου παρουσία στην ομάδα με την τωρινή;
«Είναι διαφορετικές οι δύο περιπτώσεις. Γιατί την πρώτη χρονιά ήμουν σε όλη την περίοδο εδώ, από την αρχή έως το τέλος. Τώρα, όμως, είμαι μόνο για τέσσερις μήνες. Από την άλλη πλευρά έχουν ένα κοινό οι δύο περιπτώσεις. Και στις δύο είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ χαρούμενος, γιατί το αποτέλεσμα και στις δύο χρονιές είναι πολύ καλό για εμάς».
 
Υπάρχουν ενδείξεις για τη νέα σεζόν αναφορικά με την καριέρα σου;
«Δεν γνωρίζω καθόλου. Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα μου άρεσε να συνεχίσω εδώ. Αλλά το ποδόσφαιρο έχει πολλές αλλαγές».
Στις υπόλοιπες τέσσερις αγωνιστικές ο Ολυμπιακός κυνηγάει αρκετά ρεκόρ, που σχετίζονται με τον αριθμό των νικών, τη συγκομιδή των βαθμών, τη διαφορά απ’ το δεύτερο της βαθμολογίας. Είναι όλα αυτά κίνητρα για εσάς στο πρωτάθλημα, το οποίο το έχετε κατακτήσει μαθηματικά;
«Ναι, είναι σημαντικό. Όμως το πιο σημαντικό για εμάς είναι το γεγονός πως αυτά τα παιχνίδια θα τα χρησιμοποιήσουμε σαν μία πολύ καλή προετοιμασία για να περάσουμε στον τελικό του κυπέλλου. Όλα όσα λέτε, τα ρεκόρ, οι νίκες, οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικά. Αλλά το πιο σημαντικό όλων είναι οι τίτλοι. Και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο του κυπέλλου, κερδίζοντας παράλληλα και όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».
Ο επόμενος αντίπαλός σας, ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Συμφωνείς πως είναι ένας αγώνας με υψηλό βαθμό δυσκολίας;
«Ναι, είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Την τελευταία φορά που έπαιξα στο γήπεδο του Αστέρα, είχαμε χάσει. Δεν είναι, λοιπόν, εύκολο να κερδίσουμε αυτήν την ομάδα σε εκείνο το γήπεδο. Όμως, ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε το ίδιο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0